Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

Hayır. Kabloyu çıkarıp tekrar denemeye korkuyorum.
Stock ROM dosyasını indirip flashlamanız gerek. Veya @364809 hocamın dediği gibi vbmeta.img dosyası gerekiyordur.

Burada vbmeta ile birlikte yayınlamışlar sanırım. Deneyebilirsiniz.

Basit bir doğrulama kapatılmış bir vbmeta dosyası atılması gerekiyor sanırım.

TWRP'yi aldığınız sitede yazmıyor mu?
Buraları okumuştum ve extra birşey görememiştim.

VBMETA bilgileri burada, tek hata "Recovery: Error Validating Footer (". Önceki gönderilerime atmıştım

Ayrıca root gerekli diyor, benim cihazım rootlu değil.

JOdin ile pit dosyasını alınca ve download moda geçince Eski download yazıları geldi, ama current binary custom olarak değiştirildi.
Ayrıca JOdin çıktısı çok ilginç:
(UI did not respond to state change, retrying.)

Daha sonra aynı şeyi tekrar yapınca pit grab'dan sonra heimdall device detected demedi. Eskiden de demiyordu, yeni oldu.

Son düzenleme:
Siz en iyisi tekrar Stock ROM flashlayın. Daha sonra tekrar denersiniz TWRP kurmayı. Şu an için yardımcı olamıyorum.

Stock rom linki verebilir misiniz hocam? twrpyi flashlamayı denediğim gibi mi yapacağım?

Buradan uygun sürümü indirin.
Daha sonra pit.txt dosyasındaki bölümlerin orada yazan dosyalardan ROM'un içinde olanları seçip partition ismi ve dosya ismi olarak sıralayın.

Eger pit.txt dosyası içinde olmayan dosya varsa atlayabilirsiniz. Hepsini arşivden çıkarmanız gerek. Ve JOdin deneyebilirsiniz. İşe yarar mı emin değilim.

Örnek video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dikkatli takip edin.

ADB ile gereksiz sistem uygulamalarını silip uygulamaların internet bağlantısını kes istersen.

Günlerdir uğraşıyorum ama bir türlü twrp bootloader ekranına erişim sağlayamıyorum hemen o aşamada sürekli telefon restart atıyor

Ses kısma ve güç tuşuna sonra ses açma tuşuna basacaksınız hocam.
dediğim gibi şuan sadece ekranda samsung logosu ve üstünde sarı renk ile set warranty bit kernel yazıyor ve sürekli restart atıyor dedğinizi yaptım ve hala aynı

Dediğim gibi şu an sadece ekranda Samsung logosu ve üstünde sarı renk ile set warranty bit kernel yazıyor ve sürekli restart atıyor dedğinizi yaptım ve hala aynı.

Yarın tatile gideceğiz ve telefonu normal şekilde bile başlatamıyorum acil yardımcı olursanız sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…