Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

dediğim gibi şuan sadece ekranda samsung logosu ve üstünde sarı renk ile set warranty bit kernel yazıyor ve sürekli restart atıyor dedğinizi yaptım ve hala aynı

Yarın tatile gideceğiz ve telefonu normal şekilde bile başlatamıyorum acil yardımcı olursanız sevinirm.
Bu konudaki adımlara göre deneyin birde:

İndirdikten sonra ZIP'ten çıkarın ve platform-tools klasöründe terminali açın.
bu kısımdan itibaren anlamadım cmd nasıl cihazı gördü?

İndirdikten sonra ZIP'ten çıkarın ve platform-Tools klasöründe terminali açın.
Bu kısımdan itibaren anlamadım CMD nasıl cihazı gördü?

Bir de küçük bir rica saat 4'te yola çıkacağız hemen halledebilirisek sevinirim (eski haline dönse de olur kullanabilecek duruma gelmek istiyorum)

@Adesky
Şu an telefon hiçbir şekilde açılmıyor mu?
1659726535026.png

telefon aynı değil ama bu ekranın aynısı var ve 10 saniyede bir restart atıyor

Hocam ses kısma ve güç tuşuna basarak zorla yeniden başlatın. Ardından yine güç tuşuna ve ses tuşuna basarak Odin moda girin.

Sanırım derdimi anlatamadım telefon zaten sürekli kendini yeniden başlatıyor ve o ekrana atıyor.
Ucu bucağı yok sürekli yaklaşık aralıksız 1 saattir bunu tekrarlıyor ama boot menüye girebiliyorum.

Sanırım derdimi anlatamadım telefon zaten sürekli kendini yeniden başlatıyor ve o ekrana atıyor.
Ucu bucağı yok sürekli yaklaşık aralıksız 1 saattir bunu tekrarlıyor ama boot menüye girebiliyorum.
ve evet ses kısma tuşu ve güç tuşuna tıkladığımda aynı şekilde yine yeniden başlıyor ve o ekran

Hocam ses kısma ve güç tuşuna basarak zorla yeniden başlatın. Ardından yine güç tuşuna ve ses tuşuna basarak Odin moda girin.

Tamam! Başardım şu an Odin mode dayım sonra?

@Adesky
Siz şimdilik Stock ROM kurun.
Eve gelince Custom kurarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı