Rehber Samsung cihazlarda csc nasıl değiştirilir?

Note 20 ultra cihazım var ve cihazıma imei attirdiktan sonra sürekli şebeke sorunu yaşıyorum. 4.5 g destekli imei ve sürekli 3g ye düşüyor ve sürekli İnterneti kesiyor. Şebekeye ara ara bağlanmıyor, telefon açık olduğu halde ulaşılamıyor deniyor. Csc değiştirmem cihazimi düzeltir mi

Hocam paylaşım için teşekkür ederim ben de yaptım fakat bu işlem normal aramaları kaydediyor, WhatsApp için karşı tarafın sesiyle beraber benim sesimi de kaydedecek bir yöntem önerebilir misiniz çok ihtiyacım var, teşekkür ederim şimdiden @Heribert Yavuz

Cihaz: S20FE (SM-G780G/DS)

Son düzenleme:
Bu konumda nasıl CSC değişikliği ile 5G özelliğimizi aktif edebileceğinizi anlatıyorum.
Not: Cihazımızın 5G destekli olduğuna emin olmakta fayda var yoksa işe yaramaz.
Öncelikle SamFw tool'una ihtiyacımız var bunu indiriyoruz (download link en aşağıda).
Cihazımızda USB hata ayıklamasını aktif hale getiriyoruz.

Eki Görüntüle 2014961

Programı çalıştırıyoruz Samsung/ADB/Change CSC tıklayıp işleme başlıyoruz.
İşleme başlamadan telefonu açıp #0# tuşluyoruz bazen uygulama kendi yapıyor ama yapmıyor ise buradan bu şekil tuşlayarak devam edebilirsiniz.
Açılan pencerede ilo (İsrail) seçiyorum burada ben siz farklı 5G destekli CSC kullanabilirsiniz. Change dedikten sonra devam ediyoruz.
Fail verebilir bu normaldir cihaz yineden başlayacaktır şimdi ayarlara girip kontrol ediyoruz.

Eki Görüntüle 2014983

Ve istediğimiz oldu Türkiye'de az olsa da pilot bölgelerde 5G özelliğini kullanabiliriz şu anlık.

Hocam iyi günler bende kore S24 Ultra var kendime Samsung Watch 7 aldım ama Samsung health kullanmıyorum bunun için telefonun CSC değiştirmem gerekmiş eğer değiştirirsem uygulamayı kullanabilir miyim bir sorun oluşumu server kayıtta.

CSC değiştirince yazılımı da odin ile güncellemek gerekiyor mu güncelleme alması için? CSC değişikliği sadece isimde değişiklik yapıyor galiba değil mi? IMEI 86 ile başlamasının, csc'nin vs OTA yazılım alması ile ilgili var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00