İnceleme Samsung CRG5 LC24RG50fzrxuf

Merhaba,
Ürünü 2.562, 04 TL'ye aldım 125TL N11 kuponuyla beraber. Ben aldıktan sonra zam gelmiş zaten 2926 lira olmuş. Forumlarda çok fazla şikayet vardı bu seriyle ilgili ondan dolayı alırken tedirgindim.

Öncelikle bana gelen modelde ghosting yok denecek kadar azdı (beklediğimden çok daha iyiydi), ölü piksel göremedim. 4ms olması benim için önemli değil çünkü bu fiyat bandındaki hiçbir monitör gerçek 1ms değil zaten onlar da 4ms GtG değerine sahip. İçinden DisplayPort kablosu çıkmıyor sadece HDMI geliyor. 144 Hz de sorunsuz çalıştı bazıları 144 de çalıştıramamış HDMI ile. Ekranı arkadaki joystick üzerinden kontrol ediyoruz. FreeSync çok iyi çalışmıyor galiba monitörün info kısmında yeterince seri değiştirmiyordu Hz'yi (veya değiştirip info kısmında hassas göstermiyor). Brightness flickering yaşadım birkaç defa FreeSync Ultimate Engine kullanırken, biraz araştırma yaptım genelde VA Samsung panellerde oluyormuş tam uyuyor tanıma. Bilgisayarınız oyunlarda 144 FPS'i verebilecek düzeydeyse sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum FreeSync'de. Genel anlamda memnunum bu fiyata 144 Hz Samsung monitör almak bence bir fırsattı (fiyat arttığından artık olmayabilir ). 1 günlük deneyimlerim bunlar bakalım ileride ne olacak.

İlk incelemem eksikler için kusura bakmayın sorular varsa cevaplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynısını alıp deneyimledim daha yeni. Bana gelen iade edilen bir ürün. Tekrar değişim yapmak istediğimde mağaza değişim kabul etmiyor dendi ben de iade edip daha iyisini alamayacağım için iade etmedim. 1 tane ölü piksel var, kullanırken hiç sırıtmıyor ama ghosting hissedilecek kadar var. Ghosting benim için sorun değil çünkü telefonumda da var ve alıştım artık. Monitör genel olarak gayet güzel ve başarılı.

İade edilen bir ürünün sana gönderilmesi yanlış bir şey değil mi? Yani senin için sorun olmayabilir ama sorunlu ürünü değişmek zorundalar hakkını unutma.

İade edilen bir ürünün sana gönderilmesi yanlış bir şey değil mi? Yani senin için sorun olmayabilir ama sorunlu ürünü değişmek zorundalar hakkını unutma.
Kendilerine söyledim bana aynen iade edebilirsiniz sadece dediler. Nasıl yaparım ederim hiç bilmiyorum uğraşmakta pek istemiyorum. %100 haksız oldukları bir durumdalar ama işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…