Samsung CRG5 monitör alınır mı?

Abiler selam,
Ekran kartim RX570 ITX. 60 Hz monitörüm var onu degistirmek istiyorum.
Bunu buldum en ucuz, alınır mı?
Alinir ise kavisli ekran hiç kullanmadim nasildir acaba?
Ayrica FreeSync'di galiba hatirlamiyorum ama AMD kartin destekledigi ozelligi monitörümden dolayi kullanamiyordum onlari kullanabilir miyim? Baska monitor onerecekseniz Max 4-5k bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler selam,
Alinir ise kavisli ekran hiç kullanmadim nasildir acaba?
Ayrica FreeSync'di galiba hatirlamiyorum ama AMD kartin destekledigi ozelligi monitörümden dolayi kullanamiyordum onlari kullanabilir miyim? Baska monitor onerecekseniz Max 4-5k bütçem var.

Daha ucuza bulunabilirse alınabilir.

LG 27GN600-B UltraGear 27" 1Ms 144Hz HDR10 G-sync FreeSync FHD (HDMIx2-DPx1) Gaming Monitör

Bu bütçeye göre bakıyorum, en iyisi bu gibi geldi. IPS, 180 Hz falan. Kalitelidir. Dün alacak olsaydınız aynı fiyata Omen 25i vardı o kadar.

Bir anda almak istedim. Kredi kartindan alip ay sonu kapatmayi dusunuyorum.

Bu bütçeye göre bakıyorum, en iyisi bu gibi geldi. IPS, 180 Hz falan. Kalitelidir. Dün alacak olsaydınız aynı fiyata Omen 25i vardı o kadar.

Evet butceye gore ozellikler guzel. İtopya'da taksit secenegi falan var mi acaba bilginiz var mi?

Bir anda almak istedim. Kredi kartindan alip ay sonu kapatmayi dusunuyorum.

Evet butceye gore ozellikler guzel. İtopya'da taksit secenegi falan var mi acaba bilginiz var mi?

Satın alma kısmında taksit seçenekleri yer alıyor.

Screenshot_20230714-121056~2.png

Screenshot_20230714-121218.png

Abiler selam,
Bu monitör hakkında çok bilgi kirliliği var, bu forumda sıkıntı olmazda başka forumlarda ghostingi çok az diye önerildiğini görmüştüm. Normalde yorum yapmaya gelmezdim ama sırf bu anlattığımdan dolayı konu başlığınında etkisiye cevap vermeye ve önermemeye geldim, bu monitörde ghosting miktarının az olması mümkün gibi durmuyor. Yani cevabım Samsung CRG5 alınmaz. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı