Samsung CRG5 monitör alınır mı?

Bu monitör hakkında çok bilgi kirliliği var, bu forumda sıkıntı olmazda başka forumlarda ghostingi çok az diye önerildiğini görmüştüm. Normalde yorum yapmaya gelmezdim ama sırf bu anlattığımdan dolayı konu başlığınında etkisiye cevap vermeye ve önermemeye geldim, bu monitörde ghosting miktarının az olması mümkün gibi durmuyor. Yani cevabım Samsung CRG5 alınmaz. 😁

Tamamdir hocam sağ olun. Karar verdim gibi ya ben.

Abiler gec cevap icin oncelikle ozur dilerim calisiyordum sık bakamadim. İlk arkadasin attığı hem 180Hz hem 5k. İkincisi 4.5k 165Hz ama destegi yok şu an ikisi arasinda kararsizim. Benim suankindede destek yok ama ona alistim bunda belki goz hizama denk gelmeyecek o yüzden kararsiz kaldim.

Abiler gec cevap icin oncelikle ozur dilerim calisiyordum sık bakamadim. İlk arkadasin attığı hem 180Hz hem 5k. İkincisi 4.5k 165Hz ama destegi yok şu an ikisi arasinda kararsizim. Benim suankindede destek yok ama ona alistim bunda belki goz hizama denk gelmeyecek o yüzden kararsiz kaldim.

Önceki monitörünüz 24 ekransa desteğe gerek yok ama küçük bir ekransa mesela 19 ekran falan 24 ekrana geçtiğinizde ister istemez monitör oturmayabiliyor veya garip geliyor o zaman asansör bayağı iş yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı