Samsung CRG5 monitör alınır mı?

Abiler gec cevap icin oncelikle ozur dilerim calisiyordum sık bakamadim. İlk arkadasin attığı hem 180Hz hem 5k. İkincisi 4.5k 165Hz ama destegi yok şu an ikisi arasinda kararsizim. Benim suankindede destek yok ama ona alistim bunda belki goz hizama denk gelmeyecek o yüzden kararsiz kaldim.

MSI native 170Hz ama Gigabyte native 165Hz.
Gigabyte olan OC ile 180Hz oluyor.

Aslında ikisi de aynı panele sahip ancak MSI'ın arka aydınlatması daha iyi olduğundan hem daha yüksek kontrasta hem de daha düşük MS e sahip.

Ama dediğim gibi yükseklik ayarı yok tek eksisi bu.

Küçük bir ekransa.

Kucuk degil ama o kadar buyuk olacagini sanmiyorum hiç olcmedim aksam olcerim.

Aslında ikisi de aynı panele sahip ancak MSI'ın arka aydınlatması daha iyi olduğundan hem daha yüksek kontrasta hem de daha düşük ms e sahip.

Buradaki aciklamaniza gore hem daha ucuz hem daha iyi gibi geliyor. Alsam duzgun olmazsa iade de sorun cikartiyor mu İtopya?

Aslında ikisi de aynı panele sahip ancak MSI'ın arka aydınlatması daha iyi olduğundan hem daha yüksek kontrasta hem de daha düşük ms e sahip.

Buradaki aciklamaniza gore hem daha ucuz hem daha iyi gibi geliyor. Alsam duzgun olmazsa iade de sorun cikartiyor mu İtopya?

Eski bir model. Markasini bile hatirlamiyorum. Yazisi silinmemisse oyle yaparim.

En mantıklı MSI aslında ama ekranınızı da merak ettim ben yıllardır TN panel 19 ekran eski bir monitör kullanmıştım, sonra 24 ekrana geçince asansör ayağı kullanmak zorunda kalmıştım çünkü mağazada gördüğüm ve küçük gelen monitör masada kocaman oldu ve küçük olan sadece masa değil aslında masa uzun ama sandalye de kısa bir şey olunca daha da anlatmama gerek yok sanırım. 😁

Kucuk degil ama o kadar buyuk olacagini sanmiyorum hiç olcmedim aksam olcerim.

Ürünü teslim alırken, kutuyu açarken, kurarken ve çalıştırırken video çekersen hiçbir sorun yaşamazsın.

Sadece ölü piksel 3 adetten az çıkarsa onu almıyorlar bu her yerde böyle İtopya'ya özel değil yani. Onu da THH'ye başvurup çözebilirsin.

En mantıklı MSI aslında ama ekranınızı da merak ettim ben yıllardır TN panel 19 ekran eski bir monitör kullanmıştım, sonra 24 ekrana geçince asansör ayağı kullanmak zorunda kalmıştım çünkü mağazada gördüğüm ve küçük gelen monitör masada kocaman oldu ve küçük olan sadece masa değil aslında masa uzun ama sandalye de kısa bir şey olunca daha da anlatmama gerek yok sanırım. 😁

Yanlış hatirlamiyorsam eger bir kere olcmustum. Carprazlamasina bastan sona 21.5 gibi bir şeydi ama emin degilim.

Ürünü teslim alırken, kutuyu açarken, kurarken ve çalıştırırken video çekersen hiçbir sorun yaşamazsın.

Sadece ölü piksel 3 adetten az çıkarsa onu almıyorlar bu her yerde böyle İtopya'ya özel değil yani. Onu da THH'ye başvurup çözebilirsin.

Peki zamanla olu piksel olursa? Ayrica ghosting denilen seyde de gecerlimi bu dediginiz?

Yanlış hatirlamiyorsam eger bir kere olcmustum. Carprazlamasina bastan sona 21.5 gibi bir şeydi ama emin degilim.

Peki zamanla olu piksel olursa? Ayrica ghosting denilen seyde de gecerlimi bu dediginiz?

Zamanla ölü piksel çıkacağını sanmam, çıkarsa garantisi var zaten 2-3 yıl.

Ghostingi bir kusur olarak sayarlar evet, ayrıca ghosting çıkma oranı çok düşük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı