Samsung DDR3 4 GB RAM uyumu

snowstorm

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Laptopta Samsung DDR3 2x4 GB 1600MHz RAM var ve 2 slot daha boşta, aynısından takmak istiyorum fakat M471B5273CH0-CK0 laptoptaki RAM'lerin kodları, internette ise M471B5273DHO-CK0 var. Bu C veya D olması veya b olması neyi değiştiriyor?

Merhabalar,
Laptopta Samsung DDR3 2x4 GB 1600MHz RAM var ve 2 slot daha boşta, aynısından takmak istiyorum fakat M471B5273CH0-CK0 laptoptaki RAM'lerin kodları, internette ise M471B5273DHO-CK0 var. Bu C veya D olması veya b olması neyi değiştiriyor?
İnternetdeki tüm Samsung etiketli DDR3 ram'ler ya sahte ya 2.el çıkmadır . Samsung DDR3 Ram üretimini 2015'de durdurdu.

Samsung etiketli DDR3 ram'den kastım budur.
M471B5273DH0-CK0-lg.jpg

Bu ram'den almanı tavsiye ederim . Samsung ram değildir ama samsung dram ile üretilmiştir. Yani devre kartı harici samsung denebilir.

Dram'den kastım budur yani ram çipi denebilir. Samsung DDR3 Dram halen üretiyor.
detail-samsung-develops-most-advanced-green-ddr3-dram-using-3-1.jpg

Bigboy markasıda Samsung'un 2003'den beri resmi ram ve ssd dağıtıcısı Asnet'e ait.

Kingston veya Samsung Dual Rank 2Rx8 4 GB DDR3 ram'lerin tamamı sahte yada 2.eldir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı