Samsung DeX ile neler yapılabilir?

kanunistan

Centipat
Daha fazla  
Samsung kullananlar DeX modu duymuştur. Bu özellikle neler yapabiliriz, günlük hayatında kullananınız varsa burada buluşalım.
Benim aklıma gelen kullanım, evdeki eski akıllı olmayan TV'ye telefonu bağlayıp akıllı TV'ye dönüştürmek. HDMI sipariş edip deneyeceğim.

Samsung kullananlar DeX modu duymuştur. Bu özellikle neler yapabiliriz, günlük hayatında kullananınız varsa burada buluşalım.
Benim aklıma gelen kullanım, evdeki eski akıllı olmayan TV'ye telefonu bağlayıp akıllı TV'ye dönüştürmek. HDMI sipariş edip deneyeceğim.

Monitöre bağlayıp birden fazla uygulama yönetme için kullanıyorum şahsen.

Samsung DeX modu, tabletinizin bir bilgisayar olmasını sağlar. Arayüzü tıpkı Windows 10 arayüzü gibidir. Ancak son günlerde arayüz değişti. Bir moder bir de Windows arayüz var DeX modunda. DeX modunda ise, video film vb izleyebilir, oyun oynayabilir, ve tabletiniz bu modda iken mouse bağlayıp tıpkı bir laptop gibi kullanabiirsiniz. Ayrıca harici klavyede bağlanılıyor galiba ama çoğu samsun Tab modeli klavye ile satılıyor. Samsung, DeX özelliğine ilk olarak Samsung Galaxy Tab 8 ve 8+ modellerinde yer vermiştir ve aralarında Galaxy S9, S10, S20 Note8, Note9, Note10 ve Note20'nin de bulunduğu güncel amiral gemisi modellerinde yer vermeye devam etmiştir. Samsung Galaxy A90 5G, Galaxy'a serisinde bulunan ilk telefondur. DeX desteği bulunan ilk akıllı telefondur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı