Samsung G3 iade edilmeli mi?

Yerinizde olsam iade ederdim.

Aktif olarak G65B kullanıyorum ve dedikleriniz tamamen ön yargı saçmalıklarından ibaret. Doğru düzgün bir VA panel monitör kullanıp öyle yorum yapmanızı tavsiye ederim.

Neden doğru düzgününü aramak için o kadar vakit kaybedeyim ki? VA panelli monitörlerin 10 tanesinden 7'si sorunlu.

VA panel almayın, bende kullanıyorum VA panel 75Hz, ben aldığımda bu kadar kötü bir panel olduğu bilinmiyordu, lanet bir panel tipi.
8 senelik VA panel Monitör için dediklerin doğru olabilir.

Neden doğru düzgününü aramak için o kadar vakit kaybedeyim ki? VA panelli monitörlerin 10 tanesinden 7'si sorunlu.

Kötü VA panellerin sayısıda fazla olabilir fakat bazı fiyat bandlarında IPS'lerden bile daha iyi seçenekler oluyorlar.

Son düzenleme:
Odyssey G3 27" 165 Hz kullanıyorum ve görüntü kalitesi olarak asla memnun değilim. Tek artısı asansör sistemi ve tasarımı. Mümkünse iade edin. Legion R24e ve AOC 24G42e gibi daha iyi seçenekler var.

Ben 180 Hz olanı aldım görüntü kalitesinde sorun yok. Bu videodan dolayı sorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 180 Hz olanı aldım görüntü kalitesinde sorun yok. Bu videodan dolayı sorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İade edebiliyorsan et, o fiyata çok daha iyi monitörler var. Kendimde de G3 ve G3 fiyat bandındaki iki monitör var, G3 fiyatına göre çöp diyebilirim.

Kalitelisine de lafım var, VA pahel almayın, hiçbir halta yaramayan bir panel tipi, çok yüksek Hz ve düşük gecikme istiyorsanız sorunsuz olsun renk umurumda değil diyorsanız paranız da pek yoksa TN, yok bende para var diyorsanız IPS. Bir daha kimseye önermiyeceğim bir panel tipi VA kullandıktan sonra.
Dizi, film izleyeceksen, hikayeli oyunlar veya korku oyunları oynayacaksan VA panel çok iyidir. Çünkü düşük fiyata çok yüksek kontrast sunar. Kaliteli VA panel'de ghosting, black smearing gibi sorunlarda çok az.

Mesela:
AOC 25G3ZM 240 Hz VA 6.999 TL ve ghosting vb. çok az. Renk gamutu da gayet iyi ve VA olduğu için çok yüksek kontrast sunuyor. Kaliteli VA panele sahip ve sadece 6.999 TL. Dizi, film, hikayeli oyunlar veya korku oyunları için şahane monitör. İnanmıyorsanız eğer profesyonel monitör incelemecileri tarafından onaylanmış bir model bakabilirsiniz.

Dizi, film izleyeceksen, hikayeli oyunlar veya korku oyunları oynayacaksan VA panel çok iyidir. Çünkü düşük fiyata çok yüksek kontrast sunar. Kaliteli VA Panel'de ghosting, Black smearing gibi sorunlarda çok az.

Mesela:
AOC 25G3ZM 240 Hz VA 6.999 TL ve ghosting vb. çok az. Renk gamutu da gayet iyi ve VA olduğu için çok yüksek kontrast sunuyor. Kaliteli VA panele sahip ve sadece 6.999 TL. Dizi, film, hikayeli oyunlar veya korku oyunları için şahane monitör. İnanmıyorsanız eğer profesyonel monitör incelemecileri tarafından onaylanmış bir model bakabilirsiniz.

Zaten sırf yüksek kontrast için almıştım bende, ama kaliteli VA ile IPS panel arasında fiyat farkı çok yüksek değil bence, risk almaya değmez.

Vallahi benim bu monitör kaç yıllık bilmiyorum, pandemide almıştım, ama deneyimlerin şu şekilde IPS panel alan 100 kişiden memnun olmayan 10 kişi çıkıyorsa, VA panelden memnun kalmayan 60-70 kişi çıkıyor.
2019'lu model, normal. Benim samsung monitör de 2018 modeldi. 2024 IPS monitöre geçince çağ atlama hissi yaşamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı