Samsung G65B monitörde ölü pixel çıktı

Arkadaşlar buraya yazayım kendi başlığıma da yazacağım. Servis Samsung ile görüştü 5 adetten fazla ise değişim yapabileceklerini söylemişler. Ben zaten 4 tane kesin saymıştım 5. yi de bulurdum sanıyorum ama teknik arkadaş 1 tane sayabilmiş bu yüzden değişim yapmadılar. Başka bir marka monitör aldım bu kadar ölü piksel çıkan bir modeli almanızı kafa ağrıtmanızı önermiyorum.

Arkadaşlar buraya yazayım kendi başlığıma da yazacağım. Servis Samsung ile görüştü 5 adetten fazla ise değişim yapabileceklerini söylemişler. Ben zaten 4 tane kesin saymıştım 5. yi de bulurdum sanıyorum ama teknik arkadaş 1 tane sayabilmiş bu yüzden değişim yapmadılar. Başka bir marka monitör aldım bu kadar ölü piksel çıkan bir modeli almanızı kafa ağrıtmanızı önermiyorum.

Sizin için kötü olmuş hocam. Şimdi ne aldınız acaba?

Çok da üzülmedim yenisi gelse de sorunlu gelirdi sanırım, aynı para yine G65B alabilirdim ama ViewSonic VX2758a aldım.

Yapay zekaya sordum senin dediğini dedi.

| Model | Çıkış/Yayın Yılı | Durum |
| ------------------------------- | --------------------- | ------------------- |
| LS27BG652EUXUF (S27BG652EU) | 2024 (kılavuz tarihi) | Eski revizyon |
| LS27BG650EUXUF (S27BG650EU) | 2025 (güncel kılavuz) | Daha yeni model |

Şimdi de böyle diyor :D
Bende de böyle dedi neyse fazla kurcalamamak lazım. Mantığa göre 652 güncel gibi :)

1751925385795.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı