Rehber Samsung G65B tercih edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kankam Senin Monitör Konusunda İnsanlara Yardımcı Olduğunu Çok Kez Gördüm
Monitör Bakıyorum Kendime
GeForce 3060Ti Ekran Kartım Var Hem Oyun Hem Ofis İçin Kullanacağım Bana Önerebileceğin Monitörler Var mı 4Bin İle 10Bin Arası

https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCyb2lkOQlDi1TysSfgUxvGwv Bir Arkadaş Bunu Önerdi

Konu açıp etiketleyin.
Hocam selamlar monitörü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ve gerçekten inanılmaz keyifli hatta şöyle bir soruyla geliyorum size o kadar beğendim ki oled g6 modeli g65b iade edilip alınır mı? 360 hz modeli 20699 öğrenci indirimiyle hem 360hz olması hem düz hem de oled olması inanılmaz çekici geliyor bana şu anda bu monitörde fazlasıyla yeterli bana ama bunu görmüşken o nasıldır düşüncesi bile arada ki 10 kyı vermeye itiyor insanı

OLED başka seviye. Geçmeye değer tabii ki de. OLED'e geçerseniz ben bu zamana kadar monitör kullanmıyormuşum dersiniz. Giriş seviye telefondan üst segment telefona geçmek gibi. LCD'nin en iyisi bile olsa bu böyle. MiniLED vs olursa aradaki fark azalır ama, yine devasa fark olur.

10k farkı verirdim şahsen.

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:

Hocam, ayarlarınızı paylaşır mısınız? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum her şeyinden memnunum ama black smearing sıkıntısı yaşıyorum. Sizde var mı acaba? @bluerr

Hocam, ayarlarınızı paylaşır mısınız? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum her şeyinden memnunum ama black smearing sıkıntısı yaşıyorum. Sizde var mı acaba? @bluerr
Oyun moduna alıp tepki süresini standart olarak ayarladın mı? Yoksa hızlı veya extreme gibi ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Bende PS5'de oluyor ama Black Smearing mi bilmiyorum, daha çok hareketli nesnelerde açığa çıkıyor. Ben yerel karartma ayarını kapatarak çözdüm PS5'de. PC'de ise problem yok.

Oyun moduna alıp tepki süresini standart olarak ayarladın mı? Yoksa hızlı veya extreme gibi ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Evet o şekilde kullanıyorum.

Bende PS5'de oluyor ama Black Smearing mi bilmiyorum, daha çok hareketli nesnelerde açığa çıkıyor. Ben yerel karartma ayarını kapatarak çözdüm PS5'de. PC'de ise problem yok.

Şimdi onu da kapattım bakalım performans nasıl olacak.
Ayarlarımı atıyorum, siz de paylaşır mısınız?

Dosya Ekleri

• 20250526_191200.jpg
    285,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 20250526_191223.jpg
    345,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 20250526_191242.jpg
    340,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot 2025-05-26 191308.png
    78,3 KB · Görüntüleme: 59
Evet o şekilde kullanıyorum.

Şimdi onu da kapattım bakalım performans nasıl olacak.
Ayarlarımı atıyorum, siz de paylaşır mısınız?
Benim her şey varsayılanda sadece Kontrast İyileştirme düşük ve Yerel Karartma PS5'de kapalı, PC'de ise standart konumda. Netlik ise 12.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…