Samsung Galaxy A04 alınır mı?

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Normalde 7K bütçem vardı ancak bisiklet bozulduğu için 3K harcadım. Telefoncuda 3 aylık A04 buldum alınır mı?

4000 TL 128 GB.

Normalde 7K bütçem vardı ancak bisiklet bozulduğu için 3K harcadım. Telefoncuda 3 aylık A04 buldum alınır mı?

4000 TL 128 GB.
Bende A04s var ve sadece sosyal medya ve haberleşme amaçlı kullanıyorum. Kamerası kötü, oyun performansı beklemek zaten saçma olur. İyi yani ise bataryası. A04 nasıldır bilmiyorum ama çok bir fark olacağını da düşünmüyorum. Alınmaz bence.

elbette siz bilirsiniz hocam, tabii telefonu nasıl kullanacağınız da önemli. oyunlarla çok yormazsanız işinizi görebilir
Tabletim ve bilgisayarım var telefondan küçük ekrandan oyun oynanmaz

kamera performansını detaylıca bakıp karar verin hocam, belki size yeterli gelebilir. onun dışında çöp bir telefon da değildir. ben de a04s kullanmıştım, maalesef parmak izi okuyucusu sorun çıkartıyor. bazen algılayamıyordu.

kamera performansını detaylıca bakıp karar verin hocam, belki size yeterli gelebilir. onun dışında çöp bir telefon da değildir. ben de a04s kullanmıştım, maalesef parmak izi okuyucusu sorun çıkartıyor. bazen algılayamıyordu.
Bunda yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı