Samsung Galaxy A16 oyun için alınır mı?

C_Elsyee55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Samsung Galaxy A16 alacağım fakat bazı konulardan emin değilim. Benim bu telefonu kullanma amacım oyun. PUBG veya Arena Breakout gibi oyunları jireskopla oynayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yok sıfır ve 13 bin TL. Bir de yani oyuna girerken çöker mi yoksa donar falan onlar olur mu merak ediyorumda.Alacağım telefon 8GB ayrıca.

A16 oyunu bırak kendi arayüzünde bile çok fazla takılarak çalıştırıyor bastıktan 2 saniye sonra geri tepki veriyor. Oyun için asla A16 alınmaz bütçene göre daha iyi bir telefon önerebiliriz

13K ya düşünmeden POCO F4 al oyun için o fiyattaki oyun için en iyi cihaz POCO F4 ve kamera olarak da ortalama bir kameraya sahip ama her türlü A16'dan çok çok daha iyi bir özelliğe sahip telefon.

Yok sıfır ve 13 bin TL. Bir de yani oyuna girerken çöker mi yoksa donar falan onlar olur mu merak ediyorumda.Alacağım telefon 8GB ayrıca.
RAM ne yazık ki karın doyurmuyor. En önemli parça "Yonga seti" yoksa Reeder telefonlar oyun canavarı olurdu. G99 çöp değil ama üst düzey oyun sağlamaz, ortalama/basit oyun deneyimi sağlar.
2.el olarak cidden sağlam oyun canavarları bulabilir ama illa sıfır alınacaksa tek çare Poco F4:

A16'nın G99'una nazaran çok daha güçlü sayılır.

A16 oyunu bırak kendi arayüzünde bile çok fazla takılarak çalıştırıyor bastıktan 2 saniye sonra geri tepki veriyor. Oyun için asla A16 alınmaz bütçene göre daha iyi bir telefon önerebiliriz
Abartmayın hocam, Helio G99 sonuçta bu. Dediğiniz olay G80 civarı ve altı için bariz görünür, tabi bizzat kullanıyorsanız bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ne yazık ki karın doyurmuyor. En önemli parça "yonga seti" yoksa Reeder telefonlar oyun canavarı olurdu. G99 çöp değil ama üst düzey oyun sağlamaz, ortalama/basit oyun deneyimi sağlar.
2.el olarak cidden sağlam oyun canavarları bulabilir ama illa sıfır alınacaksa tek çare POCO F4:

A16'nın G99'una nazaran çok daha güçlü sayılır.

Abartmayın hocam, Helio G99 sonuçta bu. Dediğiniz olay G80 civarı ve altı için bariz görünür, tabii bizzat kullanıyorsanız bir şey diyemem.

Ben kullanmıyorum ama mağazada kendim denedim ve Instagram da test eden başka bir adamı gördüm. Arayüz de kasıyor 2 saniye sonra tepki veriyor G99 olmasına karşın yazılımı çok ağır optimizasyonu yapılmamış bir cihaz.

Ben kullanmıyorum ama mağazada kendim denedim ve Instagram da test eden başka bir adamı gördüm. Arayüz de kasıyor 2 saniye sonra tepki veriyor G99 olmasına karşın yazılımı çok ağır optimizasyonu yapılmamış bir cihaz.
Güncellemeler ile düzeltilir diye düşünüyorum. Tabi genede kötü bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı