Samsung Galaxy A20 Açılmıyor

Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Selamun aleyküm. Cihaz başlıktaki model. Rootlu. Sistem uygulamalarını silmek için uygulama yükledim, Google filmleri falan sildim. Tam silinsin diye yeniden başlattım, bir daha açılmıyor. Güç tuşuna basılı tutuyorum, Samsung logosunun gelip telefonun açılacağı yer simsiyah kalıyor, telefon kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Root yöntemi olarak hangi yöntemi kullandınız? Normalde root veya recovery yüklemesi sonrası dahili depolama şifrelendiği için telefonu açamazsınız ve siyah ekranda kalır. Recovery girip cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar açmayı dene. Eğer açılmazsa, orijinal yazılımı tekrar yükle. Ardından cihazı daha hiç açmadan TWRP kurulumunu yap ve sistem değişikliklerine izin ver. Sonra cihazı normal olarak başlat ve ilk kurulumu tamamla. Cihazı kapat ve Magisk ile rootla. Bu adımları uyguladıktan sonra haber ver. Debloat yaparken hangi uygulamaları kaldırman gerektiğinden bahsedeceğim.
A20 Repair Firmware işlemi yapmanız gerekiyor.

Firmware repair işlemine gerek yok. Basit bir "şifrelenmiş veri bölüntüsü" hatası olarak gözüküyor şuanda. Oreo ve üzeri gelen tüm cihazlarda yaşanan bir durum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı