Samsung Galaxy A22 vs A32 vs Redmi Note 10s

emirBLT810

Hectopat
Daha fazla  
1 ay sonra telefon alacağım ve bu 3'ü arasında kaldım.
Samsung Galaxy A22, Samsung Galaxy A32 ve Redmi Note 10s. Aslında en çok yakın olduğum telefon Redmi Note 10s. Sizce hangisini almalıyım?

@emirBLT810 arayüz olarak Samsung daha iyi. M32 ve A32 işlemci olarak Note 10s kadar güçlü değil.

Siz olsanız hangi cihazı alırdınız? Veya 3900 TL'ye daha iyi dediğiniz telefonlar var mı?
@emirBLT810 arayüz olarak Samsung daha iyi. M32 ve A32 işlemci olarak Note 10s kadar güçlü değil.

Bir de benim uzun yıllar kullanacağım bir telefon istiyorum Note 10s sorun çıkarır mı? MIUI kötü mü? One UI daha mı iyi? One UI 4'a M32'ye veya A22'ye gelir mi? Yani güncel telefon kullanmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz olsanız hangi cihazı alırdınız? Veya 3900 TL'ye daha iyi dediğiniz telefonlar var mı?
GPU olarak Note 10s modelinden sıfır cihaz tarafında daha iyisi yok. One Plus Nord N10 ve M31s alırdım ben.

Bir de benim uzun yıllar kullanacağım bir telefon istiyorum Note 10s sorun çıkarır mı? MIUI kötü mü? One UI daha mı iyi? One UI 4'a M32'ye veya A22'ye gelir mi? Yani güncel telefon kullanmak isterim.
Donanım olarak bunlara göre daha avantajlı olan model Note 10s. MIUI abartıldığı kadar kötü olduğuna katılmıyorum. Note 10s kullanıyorum 4-5 aydır memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. Uzun yıllar sorun çıkarmayacağının garantisini veremem açıkçası.

M32 ve A32 modellerine de One UI 4 gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı