Samsung Galaxy A24 vs M34

Bütçe
9500

LastLifeRacer

Decapat
Daha fazla  
Başlığı çok saçma bulabilirsiniz çünkü her türlü M34 almam daha mantıklı görünüyor. Fakat internette şöyle bir sorun ile karşılaştım M34 de şebeke sorunu varmış ve işlemcisinde çok fazla kronik sorun olduğu için sık sık farklı sorunlar yaşayanlar var. Ekranın çift basması kasması gibi gibi. Bu konuda bilginiz var mı? Sizce hangisini satın almalıyım. Öğrenci indirimi ile almam ve Samsung olması gerekiyor o yüzden bu fiyat bandına bakıyorum. Şimdiden teşekkürler cevap için

Son düzenleyen: Moderatör:

A serisi genel olarak m serisine gore daha kaliteli kağıt ustunde m serisi daha iyi gibi dursada a serisi aliniz samsunga o parayı vericeğime sahsen Nothing Phone 1'a veya A35 alırdım o butcedeki hiçbir cihaz sizi mutlu etmez.

A serisi genel olarak m serisine gore daha kaliteli kağıt ustunde m serisi daha iyi gibi dursada a serisi aliniz samsunga o parayı vericeğime sahsen Nothing Phone 1'a veya A35 alırdım o butcedeki hiçbir cihaz sizi mutlu etmez.
Şu an kullandığım telefon redmi note 11. Yüksek bir şey kullanmadığım için bunun üstü her cihaz beni mutlu edebilir zaten. Amacım da şu öğrenci indirimi ile neredeyse masrafsız telefon değiştirmek. Samsung akıllı saat alacağım için telefon da Samsung olmalı çünkü bazı özellikler kısıtlı oluyor. Bu bağlamda A25 e baktım fakat fiyat az bir fark ile daha yüksek yıl başını beklemeyi düşünüyorum belki indirime giren bir cihaz olabilir. Öğrencilik bitip iş hayatına başladığımda ise muhtemelen Samsung S serisine yönelirim zaten şu an yüksek performanslı bir cihaz beklemiyorum. Tek beklediğim şey YouTube arama ve linkedln tarzı karıyer platformları arada ise kamera ile fotoğraf çekimi...

M34 kullanıyorum. Bahsedilen şikayetlerden hiçbirini yaşamadım. Sadece son Android güncellemesinden sonra klavyede "s" tuşuna basılı tutunca "ş" harfi bazen gelmiyor. İlk yaptığımda gelmezse ikincide geliyor. Bu da güncellemeyle düzelir herhalde bilmiyorum. Şöyle bir şey var, bu fiyatlara satılan cihazların hepsi giriş seviyesi cihazlar. Buna rağmen M34'ün bu fiyata sunduğu özellikler gayet iyi. Ben bu yüzden M34 tercih ettim. M34-A24 kıyaslaması yaparsak M34 daha iyi.

İşlemcisinde çok fazla kronik sorun olduğu için sık sık farklı sorunlar yaşayanlar var.

Şu an A25 6 GB almayı düşünüyorum.

bir de hocam M34 ve A25'in işlemcileri aynı. İkisi de Exynos 1280.

Son düzenleme:
M34 donanım olarak evet fakat çok şikayet okudum. Şu an A25 6Gb almayı düşünüyorum. Ama 8Gb modeli yılbaşında indirime girer mi emin olamadım o yüzden beklesem mi alsam mı diye düşünüyorum
M34 ile A25'i mi karşılaştırıyorsunuz yoksa A24'ü mü?

Çok tuhaf... Kararsızlık baş gösterdi

M34 ile A25'i mi karşılaştırıyorsunuz yoksa A24'ü mü?
İlk baş A24 dü şu an A25 gibi görünüyor

M34 tam bir f/p ürünü fakat kronik sorunları olduğunu söyleyenler var. A25 ile özellikleri aynı fakat A25 1 sene daha yeni. Paranız yetiyorsa A25 alın yetmiyorsa M34 alın ikisi de güzel cihazlar.

M34 tam bir f/p ürünü fakat kronik sorunları olduğunu söyleyenler var. A25 ile özellikleri aynı fakat A25 1 sene daha yeni. Paranız yetiyorsa A25 alın yetmiyorsa M34 alın ikisi de güzel cihazlar.
Amazonda bulunan indirim ile A25 almayı düşünüyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…