İnceleme Samsung Galaxy A24

Ince telefon istiyorum ve fazla buyuk istemiyorum. A71 6.7" ve iyice bunaldim. Kullanmasi zor surekli 2 elle tutmak gerekiyor ve son 3 aydir cok ariza cikartiyor artik tamir ettirmeyecegim. Suan ses komple gitti telden ve duzelmiyor tamiri icin bir 500 lira daha vermeyecegim. Zaten bunu tamir edebilecek bir telefoncuda yok. Uzuvlariyla is yapiyorlar saglam telefonu bozuyorlar. Sadece batarya ve hoparlor sorunu icin bir telefoncuya vermistim verdikten sonra telefonda asiri isinma ve hoparlorle birlikte 3.5mm ses cikisida bozuldu. Telefonda ses yok suan ve bataryasi degistirilmeden oncekiyle ayni performansi veriyor. Hic utanmada yok bizim esnafimizda. Haram olsun. Yeni telefon aldiktan sonra parcalari siparis edip kendim tamir edecegim.

İlk sorunda değişim istemeliydiniz ilginç bir durum biz GM dışında Full Galaxy kullandık ablam en son iPhone geçti ve ben de tek elle kullanan biri olarak boyutuna bayılıyorum. Yeni telefon alsq da maliyetsiz amiral gemisi kullanarak o parayı PC'ye TV'ye harcasqm.

3 yil boyunca hic bir sorun olmadı. 4 yil oluyor alali. Son 3 ay sorunlar bitmiyor 900 lira harcadim tamiri icin. Yine ayni sorun nüksetti tamirden sonra.

Telefonda 25W hızlı şarji, Bluetooth 5.3, Mali-G57 MC2 grafik işlemcisi bulunuyor hocam emin misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…