Samsung Galaxy A26 alınır mı?

Bütçe
14000

shecostic

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 7500F 3.7ghz (Turbo 5.0ghz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache / ASUS Dual Radeon™ RX 7600 OC Edition 8GB GDDR6 / Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX / AGI 512GB NVMe Gen3x4 M.2 SSD / Team T-Force Vulcan Black 16 GB (2x8) 5600 MHz CL40 DDR5 RAM
Şu an kullandığım telefon Reeder S19 Max L ve artık çok yoruyor beni, aşırı kasıyor. Mobil veriyi açtığımda şarjı %2’şer azalıyor, kendi arayüzünde bile kasıyor. Ayrıca 2+2 RAM hiç yetmiyor. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Bu yaz çalıştım, hatrı sayılır bir para topladım, 14.000 kadar, maksimum 16.000 zorlarım gibi duruyor.

Bu telefonu buldum, uzun süre dayanacak gibi duyumlar aldım ama fiyatı gitgide artıyor. Samsung Galaxy A26 mı alayım, biraz bekleyip Samsung Galaxy A36 mı zorlayayım (çok zor duruyor düşmesi), yoksa Tecno Camon 40 gibi telefonlara mı yöneleyim?

Telefondan beklentim: akıcı olsun ve istediklerimi yapabileyim. Oyun illaki oynarım ama bilgisayar oyuncusu olduğumdan ağır oyunları oradan oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

A36 bütçene tam uygundu, ama zamlanmış. Fakat yine zorlayıp al derim.

15.100 bandına geir iner mi acaba zorlarım bayağı almışken iyi bir şey almak istiyorum çünkü.

Şu an kullandığım telefon Reeder S19 Max l ve artık çok yoruyor beni, aşırı kasıyor. Mobil veriyi açtığımda şarjı %2'şer azalıyor, kendi arayüzünde bile kasıyor. Ayrıca 2+2 RAM hiç yetmiyor. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Bu yaz çalıştım, hatrı sayılır bir para topladım, 14.000 kadar, maksimum 16.000 zorlarım gibi duruyor.

Bu telefonu buldum, uzun süre dayanacak gibi duyumlar aldım ama fiyatı gitgide artıyor. Samsung Galaxy A26 mı alayım, biraz bekleyip Samsung Galaxy A36 mı zorlayayım (çok zor duruyor düşmesi), yoksa Tecno Camon 40 gibi telefonlara mı yöneleyim?

Telefondan beklentim: Akıcı olsun ve istediklerimi yapabileyim. Oyun illaki oynarım ama bilgisayar oyuncusu olduğumdan ağır oyunları oradan oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

A26 alalı 1 hafta oldu gayet güzel telefon kamerası da gayet yeterli oyun da oynarsın e footbal oynuyorum gayet akıcı mesela sadece biraz ısınıyor o da gayet normal ama alabiliyorsan tabii ki A36 zorla.

A26 alalı 1 hafta oldu gayet güzel telefon kamerası da gayet yeterli oyun da oynarsın e footbal oynuyorum gayet akıcı mesela sadece biraz ısınıyor o da gayet normal ama alabiliyorsan tabii ki A36 zorla.

Bende Max pes oynarım zaten yaz sonunu bekleyeceğim A36 artmaya devam ederse A26 çekerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı