Samsung Galaxy A34 alınır mı?

Bütçe
14000
11k civarına aldım şu an kullanıyorum memnunum.
 
Samsung alan herkes zaten memnun olacaktır! Samsung mükemmel.

Gidip 15k verdikten sonra arayüzünde reklam veren, optimizasyon sorunları ile boğuşan dandik yazılımlı bir cihaz kullanmak yerine Samsung kullanmak çok daha iyidir.
 
Normalde başka cihazlar düşünüyordum. Fakat herkes bana 15 bin fiyat bandında A34 önerdi bana. Cihazın özelliklerin bahseder misiniz veya bu fiyat bandında alınabilecek başka telefonları önerir misiniz? Ayrıca video FPS değeri ve PUBG FPS değerine çok önem veriyorum. Bu cihaz ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Samsung fanboylarının olduğu bir forumda hangi Samsung cihazı sorarsanız alınır diyeceklerdir. 10-11 bin TL'ye sıfır A34 bulursanız kaçırmayın. Ama gidip 14-15 bin TL de vermeyin. Samsung, A35 ve A55 modelleri satılsın diye A34 ve A54'ü yavaştan piyasadan çekmeye başladı. Bir başka deyişle elindeki stoğu belki de depolarında tutuyorlar, bilemiyorum. Ancak bildiğiniz gibi oyun performansı için Samsung cihazlar (en azından bu fiyat bandındaki) pek iyi değiller. Kamera için mantıklılar, o ayrı.
 
Oyun ve kamera odaklı istiyor bu cihazlar sadece kağıt üzerinde eşit ve üstün gerçek deneyimde A34 daha iyi.

@sceph hocam sizin için önemli olanlar nelerdir? Batarya ömrü, stabilizasyon, ısınmama vs.

Yoksa gidip Redmi, POCO falan alırsanız arayüzde reklam falan görürsünüz 2 sene sonra telefon kafayı falan yer Allah korusun 🤡

Gayet haklısınız eski cihazım Redmi 9T idi gerçekten lanet bir cihaz bir süre Xiaomi'den uzak durmak istiyorum.
 
Gayet haklısınız eski cihazım Redmi 9T idi gerçekten lanet bir cihaz bir süre Xiaomi'den uzak durmak istiyorum.
Kullananların da çoğu memnun değil zaten hocam uzak durulması gereken markalardan.
 

Geri
Yukarı