Hocam kredi kartlarıyla sıkıntı yaşamayalım diye devam ettik. Yeni telefonla da çekmezse benden çekecekleri var.
Arkadaşlar cihaz elime geldi ilk izlenimlerimi belirtmek istedim. En büyük korkum olan sosyal medyada çözünürlük ve kasma sıkıntısı kesinlikle yok 60 FPS video atabiliyorum ayrıca fotoğraflarım 1080x1920 olarak Instagram'a rahatlıkla aktarılıyor telefonun panelini çok sevdim 120Hz gerçekten yağ gibi akıyor renkler olarak görsel bir şölen resmen. Telefonun ele oturması da iyi denilebilir ama kılıfsız kullanılmaz çok kaygan bir plastik kullanmışlar arkasında. Ayrıca arayüzün rahatlığı ve telefonun açıldığı gibi iCloud üzerinden dosyalarımı almama olanak sağladı ki bu benim için çok iyi oldu çünkü iPhone cihazım şu an kırık doğrulama kodu gitmiyor telefon numarası ile doğrulama yaptıktan 30 dakika sonra bütün notlarım ve fotoğraflarım Android cihazıma geçmiş oldu. Performans olarak aynı anda bir sürü güncelleme ve uygulama yüklenirken Instagram'da kesintisiz kasmasız donmasız gezebiliyorum parasını sonuna kadar hak edecek gibi duruyor önerileriniz için teşekkürler.