Samsung Galaxy A35 5G alınır mı?

Bütçe
13000

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241123_234147_Device care.png
    Screenshot_20241123_234147_Device care.png
    42,6 KB · Görüntüleme: 77
Böyle.

Snapdragon işlemciler verimli mi de onun üzerinden gittin.

Verimsiz mi? Herhalde bildiğin ve bilmediğimiz bir mobilde işlemci markası var da hatırlamıyoruz.

Exynos 1380 işlemci verimsiz sadece bunu demek istiyorum ve herhangi bir yerden bir araştırma, yorum ve bilgi aldığım bir şey yok, bu işte yıllardır varım daha doğrusu bilgim var.

İşlemci TDP değeri olarak oldukça verimsiz bakarsın ona.

Hayır bilgisayar işlemcilerde daha spesifik bahsedildiği için oradan öğrenmiş biri telefonlarda da aynı mevzunun (verimlilik ve TDP) olduğunu bilir demek istedim.

Redmi Note 12 Pro 5G yazılım ne kadar berbat da olsa gayet akıcı bilmiyorum ama One UI animasyonaları A35 de berbat herhangi bir uygulama açınca bir anda ekrana çıkıyor animasyonu atlıyor bazen veya uygulamayı kapatınca oluyor falan filan neyse.

Bu arayüzle alakalı, HyperOS animasyon olarak akıcı. Berbat olduğu kısım animasyon. Samsung ise A serisinde beceremiyor bu animasyon işini. S serisinde bile beceremedi. One UI 7 ile düzelecektir.

Kullanılan uygulamalar ekte. Bluetooth ve NFC asla açmıyorum pilin bitmemesi için konumu da kullanmıyorum. Dolby Atmos bile kapalı.

Telefona çok bakmıyorum aslında.

O zaman teknik servise göstermeniz gerek. Zamanında yeni test amaçlı alınmış A35 ile Instagram, YouTube, Google kullanımı testi yaptığımda mobil veri ile bile daha yüksek süreler sonuçlandığını hatırlıyorum.
Sorun cihazınızda ya da bir anormal durum var. Bahsettiğiniz kullanımla bahsettiğiniz süre A25 için bile az olabilir.
Bu arada mobil veride mi kullandın?

Siz onayı verdiniz ama.

Verimsiz mi? Herhalde bildiğin ve bilmediğimiz bir mobilde işlemci markası var da hatırlamıyoruz.

Bu arayüzle alakalı, HyperOS animasyon olarak akıcı. Berbat olduğu kısım animasyon. Samsung ise a serisinde beceremiyor bu animasyon işini. S serisinde bile beceremedi. One UI 7 ile düzelecektir.

O zaman teknik servise göstermeniz gerek. Zamanında yeni test amaçlı alınmış A35 ile Instagram, YouTube, Google kullanımı testi yaptığımda mobil veri ile bile daha yüksek süreler sonuçlandığını hatırlıyorum.
Sorun cihazınızda ya da bir anormal durum var. Bahsettiğiniz kullanımla bahsettiğiniz süre A25 için bile az olabilir.
Bu arada mobil veride mi kullandın?

Gösterdim zaten kendileri de dedi bu modelde pil süreleri böyle yapacak bir şey yok dediler. Diğer konuda bahsettim bundan an ve an.

Siz onayı verdiniz ama.

Gösterdim zaten kendileri de dedi bu modelde pil süreleri böyle yapacak bir şey yok dediler. Diğer konuda bahsettim bundan an ve an.

Mobil veride ise normal bir süre olabilir. Exynos 1××0 serisi bu konuda başarısız olabiliyor. Mobil veri ile olup olmadığını dikkatimden kaçmış eğer söylemediyseniz.

Böyle.

Tamam siz görmüyorsanız sorun yok. Alacak insanlar verilere bakar kendileri karar verir.

Böyle.

Tamam siz görmüyorsanız sorun yok. Alacak insanlar verilere bakar kendileri karar verir.
Telefondan memnun değilsen git değiştir o zaman napalım bu telefonu kullanmı diyelim. Normal bu süreler işlemci kötü ondan dolayı batarya kötü işliyor olabilir ama bu telefona göre normal, sana yetmiyor ama başkasına yetebilir. Uzatılacak bir anlamı yokki bu kadar.

Bir de bir uygulamayı arka plana attığımda biraz bekleyince kapanıyor, tekrar açtığımda tekrar açılıyor her şey silinmiş bir şekilde. Telefon kapalı beklese bile böyle. Xiaomi'de bile işlerimi halledebiliyordum ama bunun yüzünden telefonu kapatamıyorum bir şeyi hemen yapmam lazım mesela kod geliyor SMS uygulamasına giriyorum arkada kod bekleyen uygulama kapanıyor ve sadece 2 uygulama açık arkada.

Ne kadarı mobil eğer %80 %90mobil veri ise maçkolik ne kadar güç tüketiyor pek bilgim yok ama normal denebilir bir seviyeye kadar. Alalı ne kadar oldu?

%10 mobil veri falan ve mackolik çok basit bir uygulama 6 ay falan oldu alalı.

Bir de bir uygulamayı arka plana attığımda biraz bekleyince kapanıyor, tekrar açtığımda tekrar açılıyor her şey silinmiş bir şekilde. Telefon kapalı beklese bile böyle. Xiaomi'de bile işlerimi halledebiliyordum ama bunun yüzünden telefonu kapatamıyorum bir şeyi hemen yapmam lazım mesela kod geliyor SMS uygulamasına giriyorum arkada kod bekleyen uygulama kapanıyor ve sadece 2 uygulama açık arkada.

%10 mobil veri falan ve mackolik çok basit bir uygulama 6 ay falan oldu alalı.
O konularda haklı olabilirsin, yani ayarlarla falanmı oldu öyle, veyahut kendi sorunumu telefonun bilemem.

Pil süresini buraya atan arkadaş büyük ihtimal arama yapmaktan başka bir şey yapmadı (yani benim cihazımda sorun yok o da aynı şeyleri yapsa o da aynı süreyi alırdı). Fakat eğer düzgün kullanırsak telefonu bu süreler geliyor. Napalım o arkadaş gibi kullanıp 7 saati görmeye mi çalışalım yoksa insan gibi mi kullanayım telefonu. 8 saatin bana yetmediğini düşünmüşsünüz de sorun o değil ki sorun yırtına yırtına 8 saat anca vermesi insan gibi kullanınca da bu süreleri vermesi.

Gayet normal diğer arkadaş da basit şeylerde kullanıp 7 saat gördü aynı şeyleri yapsa 4 buçuk - 5 saatte biterdi şarjı bende de öyle oldu.

Genellikle eFootball Instagram ve X'de geçirmişim, arama veya mesajlar falan değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı