Bu saydığın kriterler için de alınacak bir model değil.Öncelikle tasarımını beğendim küçük ve sade çentiksiz olması hoşuma gidiyor. Kullanımda ise genel olarak müzik, youtube için kullanıyorum okul olduğu zaman IG.
Bu saydığın kriterler için de alınacak bir model değil.
Note 9 formatlayıp tekrar deneyin olmazsa Custom ROM deneyebilirsiniz hocam. A5 gerçekten çok daha kötü bir cihaz.
Kardeşim dediğin gibiyse tuşlu telefondan başka bir farkı yok o zaman. Yeni baktım NFC, parmak izi sensörü gibi özellikleride varmış. Hem kullandın mı sen teli neden bu kadar gömüyorsun ki?
ROM'la falan uğraşmak istemiyorum yine de sağ ol. Aldığım telefon da sorun varsa bunu düzeltmek yetkililere düşer güncellemelerle biraz optimize edilebilir belki.
Ne yetkilisi, ne güncellemesi. Bu telefonun desteğinin kesildiği yıllar oldu. Telefon 5 yıllık yahu.ROM'la falan uğraşmak istemiyorum yine de sağ ol. Aldığım telefon da sorun varsa bunu düzeltmek yetkililere düşer güncellemelerle biraz optimize edilebilir belki.
Ne yetkilisi, ne güncellemesi. Bu telefonun desteğinin kesildiği yıllar oldu. Telefon 5 yıllık yahu.
Ne açıdan işlevsiz yani kasıyormu?Dostum sana yardımcı olmaya çalışıyoruz babamda A3 2017 var ve şu anda gerçekten işlevsiz bir telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.