Samsung Galaxy A5 (2016) 2021'de iş görür mü?

Öncelikle tasarımını beğendim küçük ve sade çentiksiz olması hoşuma gidiyor. Kullanımda ise genel olarak müzik, youtube için kullanıyorum okul olduğu zaman IG.
Bu saydığın kriterler için de alınacak bir model değil.

Bu saydığın kriterler için de alınacak bir model değil.

Kardeşim dediğin gibiyse tuşlu telefondan başka bir farkı yok o zaman. Yeni baktım NFC, parmak izi sensörü gibi özellikleride varmış. Hem kullandın mı sen teli neden bu kadar gömüyorsun ki?

Note 9 formatlayıp tekrar deneyin olmazsa Custom ROM deneyebilirsiniz hocam. A5 gerçekten çok daha kötü bir cihaz.

ROM'la falan uğraşmak istemiyorum yine de sağ ol. Aldığım telefon da sorun varsa bunu düzeltmek yetkililere düşer güncellemelerle biraz optimize edilebilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim dediğin gibiyse tuşlu telefondan başka bir farkı yok o zaman. Yeni baktım NFC, parmak izi sensörü gibi özellikleride varmış. Hem kullandın mı sen teli neden bu kadar gömüyorsun ki?

ROM'la falan uğraşmak istemiyorum yine de sağ ol. Aldığım telefon da sorun varsa bunu düzeltmek yetkililere düşer güncellemelerle biraz optimize edilebilir belki.

Dostum sana yardımcı olmaya çalışıyoruz babamda A3 2017 var ve şu anda gerçekten işlevsiz bir telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yetkilisi, ne güncellemesi. Bu telefonun desteğinin kesildiği yıllar oldu. Telefon 5 yıllık yahu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı