Samsung Galaxy A50 Android sürüm düşürme nasıl yapılır?

Öyle görünüyor. Eğer öyleyse Android 10'a düşürerek düzeltebiliriz. Fakat bu lanet olası Knox önümüzü kesiyor.

Kombinasyon yazılımı fabrika yazılımı hocam. Samsung'un sağladığı resmi teknik servis yazılımı diyebiliriz. Bende dün duydum. Yurtdışında bunla FRP falan kırıyorlardı. Belki güvenlik yamasıyla beraber Binary'ide değiştirebiliriz. Öyle düşünüyorum.

Sorun kesinlikle yazılımsal. Samsung Members'ta tanılama yaparken de ses testi yaparken ses şuan başka bir uygulamada kullanılıyor tarzı bir hata veriyor.

Bir bilgim yok maalesef, hiç denemedim kombinasyon yazılımını.

Sürüm düşürmek yerine Custom ROM yüklemek ve sürümün yükseltilmesi daha mantıklı bir yandan. Sıcak bakar mısın bilemem.

Bir bilgim yok maalesef, hiç denemedim kombinasyon yazılımını.

Sürüm düşürmek yerine Custom ROM yüklemek ve sürümün yükseltilmesi daha mantıklı bir yandan. Sıcak bakar mısın bilemem.
100 kere Custom ROM kurdum şu lanet telefona. Yine aynı. Videolar hızlı oynatılıyor ve ses seda yok.

Hocam bu arada Bluetooth kulaklık ile video falan sorunsuz izleyebiliyorsunuz bilmiyor iseniz. Tek sıkıntısı hala arama yapamıyor olmanız.

Hocam bu arada Bluetooth kulaklık ile video falan sorunsuz izleyebiliyorsunuz bilmiyor iseniz. Tek sıkıntısı hala arama yapamıyor olmanız.
Evet onu farkettim bluetooth kulaklık takınca bir sorun çıkarmıyor. Ama sürekli kulaklık mı bağlayalım ne yapalım?

Onu Hindistan ROM'u çalışmazsa denerim. Servise göndersek yurt dışında bile yazılım atıp geri veriyorlarmış telefonu yapamadık diye.

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum sizde durumlar nasıl? Sorun tamamen yazılımsal bence çünkü ben servise gönderdim ses kartı film vesaire değişti iki gün sonra yine aynı sorunlar geri geldi. Bir de sizin saydıklarınıza ek olarak telefon video da çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…