Öyle görünüyor. Eğer öyleyse Android 10'a düşürerek düzeltebiliriz. Fakat bu lanet olası Knox önümüzü kesiyor.Aynı sorunu 1.5 yıla yakındır yaşıyorum. Hala aynı telefonu kullanıyorum ve yıl oldu arama yapamıyorum, beni arayanlara WhatsApp'tan dönüş yapıyorum. Çok araştırmama rağmen sorunu çözemedim, telefoncular da çözemedi. Sorun cidden bunun la mı alakalı? Çünkü telefon ilk bu hale geldiğinde telefona baskı uygulayınca düzeliyordu.
Kombinasyon yazılımı fabrika yazılımı hocam. Samsung'un sağladığı resmi teknik servis yazılımı diyebiliriz. Bende dün duydum. Yurtdışında bunla FRP falan kırıyorlardı. Belki güvenlik yamasıyla beraber Binary'ide değiştirebiliriz. Öyle düşünüyorum.Kombinasyon yazılımı nedir? İlk defa duydum. Bulaşmayın bence. Aşağıda yer alan ROM Hindistan ROM'u. Yükleyip deneyip sonucu bildirin. Olmadı alternatif yollara bakarız. Umarım sorun yazılımsaldır.
![]()
Download Galaxy A50 SM-A505F (INS) A505FDDS9CWA2 in Samfw - Samsung firmware download
Galaxy A50 SM-A505F (INS - India) A505FDDS9CWA2 R(Android 11) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅samfw.com
Donanımsal ise servise göndermeniz gerekecek çünkü.
Sorun kesinlikle yazılımsal. Samsung Members'ta tanılama yaparken de ses testi yaparken ses şuan başka bir uygulamada kullanılıyor tarzı bir hata veriyor.