Samsung Galaxy A50 Android sürüm düşürme nasıl yapılır?

Aynı sorunu 1.5 yıla yakındır yaşıyorum. Hala aynı telefonu kullanıyorum ve yıl oldu arama yapamıyorum, beni arayanlara WhatsApp'tan dönüş yapıyorum. Çok araştırmama rağmen sorunu çözemedim, telefoncular da çözemedi. Sorun cidden bunun la mı alakalı? Çünkü telefon ilk bu hale geldiğinde telefona baskı uygulayınca düzeliyordu.
Öyle görünüyor. Eğer öyleyse Android 10'a düşürerek düzeltebiliriz. Fakat bu lanet olası Knox önümüzü kesiyor.

Kombinasyon yazılımı nedir? İlk defa duydum. Bulaşmayın bence. Aşağıda yer alan ROM Hindistan ROM'u. Yükleyip deneyip sonucu bildirin. Olmadı alternatif yollara bakarız. Umarım sorun yazılımsaldır.

Donanımsal ise servise göndermeniz gerekecek çünkü.
Kombinasyon yazılımı fabrika yazılımı hocam. Samsung'un sağladığı resmi teknik servis yazılımı diyebiliriz. Bende dün duydum. Yurtdışında bunla FRP falan kırıyorlardı. Belki güvenlik yamasıyla beraber Binary'ide değiştirebiliriz. Öyle düşünüyorum.

Sorun kesinlikle yazılımsal. Samsung Members'ta tanılama yaparken de ses testi yaparken ses şuan başka bir uygulamada kullanılıyor tarzı bir hata veriyor.

Öyle görünüyor. Eğer öyleyse Android 10'a düşürerek düzeltebiliriz. Fakat bu lanet olası Knox önümüzü kesiyor.

Kombinasyon yazılımı fabrika yazılımı hocam. Samsung'un sağladığı resmi teknik servis yazılımı diyebiliriz. Bende dün duydum. Yurtdışında bunla FRP falan kırıyorlardı. Belki güvenlik yamasıyla beraber Binary'ide değiştirebiliriz. Öyle düşünüyorum.
Bir bilgim yok maalesef, hiç denemedim kombinasyon yazılımını.

Sürüm düşürmek yerine Custom ROM yüklemek ve sürümün yükseltilmesi daha mantıklı bir yandan. Sıcak bakar mısın bilemem.

Bir bilgim yok maalesef, hiç denemedim kombinasyon yazılımını.

Sürüm düşürmek yerine Custom ROM yüklemek ve sürümün yükseltilmesi daha mantıklı bir yandan. Sıcak bakar mısın bilemem.
100 kere Custom ROM kurdum şu lanet telefona. Yine aynı. Videolar hızlı oynatılıyor ve ses seda yok.

Onu Hindistan ROM'u çalışmazsa denerim. Servise göndersek yurt dışında bile yazılım atıp geri veriyorlarmış telefonu yapamadık diye.

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum sizde durumlar nasıl? Sorun tamamen yazılımsal bence çünkü ben servise gönderdim ses kartı film vesaire değişti iki gün sonra yine aynı sorunlar geri geldi. Bir de sizin saydıklarınıza ek olarak telefon video da çekmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı