Samsung Galaxy A50 nasıldır?

Daha fazla  
Bu telefona hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatına göre özellikleri iyi mi sizce? Fikirlerinizi almak istedim. Yoksa bunun alternatifinde 3000 TL altı;
1-Kamera
2-Batarya
3-İşlemci, RAM vs.
4-Ekran
gibi özelliklerde daha üst düzey telefonlar var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
A50 çok güzel bir telefon bizzat inceledim, 3000 bin değil 4000 liraya satılmayı hak eden bir telefon.

A50 çok güzel bir telefon bizzat inceledim, 3000 bin değil 4000 liraya satılmayı hak eden bir telefon.
Bir çok kişinin ederinin 2000 TL dediğini gördüm. Sizin bu kadar beğendiğiniz başlıca özellikleri nedir? Teşekkürler.
Ekran ve stili bence çok hoş. Modern bir yapısı var.
Ama bu dediklerim görecelidir tabii.
Aynen, bence de estetik olarak harika görünüyor. Ekran ve görünüş olarak bende çok beğendim.

Telefonu 2 gün önce Vatan'dan aldım. Daha ilk kurulumunu yaparken klavyeyi açınca kendi kendine takılıp rastgele tuşlara basmaya başladı. Geri tuşuna falan bastım ama parmağımı algılamadı. Ekranı kapatıp açınca düzeldi ama 2 gün içerisinde birkaç kere daha aynı sorunu yaşadım. Büyük ihtimalle ekrandaki parmak izi okuyucusu ekranla çakışıyor çünkü bu sorunu yaşarken ekranın üst kısmı sorunsuz çalışıyordu. Bugün Vatan'a iade etmek için gittim ama sim kartı bir kez taktığım için iade alamayacaklarını söylediler. Telefonu birkaç saat inceleyip sizi arayalım dediler. Büyük ihtimalle format atıp geri verecekler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı