Samsung Galaxy A50'den iPhone 11 Pro Max'e Geçmek Mantıklı mı?

Paran var ise mantıklı ama maddi durumunuz çok muhteşem değil ise sadece işletim sistemi için telefon değiştirmek aptallık olur, ülkece borcu arşa çıkardık zaten ek borca gerek yok :) (illaha İOS denemek istiyor isen A50'yi sat biraz üstüne ekleyip 2. el xr al ama tek amaç sıkıntı ise tüketimin sınırı yok kendimizi frenlememiz gerekir bazı durumlarda)
 
3100 mAH ile 10 saat üzerinde ekran süresi sunabilen bir telefonun batarya performansı çok düşük ha? Güldüm.
Hangi modellerde var o batarya ? Varsa ise 10 milyar altı değil zaten :) ben 2011-2019 ocak ayına kadar iphone kullandım ( 3s - 4s - 5s - 6s - 7 plus - 8 plus ve son verdim artık şu an huawei kullanıcısıyım çokta memnunum. 10 15 milyara araba alırım. halen 3100 mah bataryayı savunuyorsun
 
Iphone modellerindeki 3100 MAH batarya Android sistemlerdeki batarya kapasitesi ile bir tutmak doğru değil. Iki sistem arasinda ciddi derecede güç tüketim farki var. IOS, Android sistemine göre pil optimizasyonu olarak açıkça daha başarılı bir platform.
 
Her yazılanı okudum ve şöyle bir cevap vermek istiyorum Samsung aldıgıma çok pişman oldum cihaz başarılı olsa da son 3 günden beri şarj problemi var cihaz hızlı şarj olmuyor başka orjinal a50 şarj aleti ile de denedim sonuç aynı kamera ile video çekerken ekranda bazen yeşil yan duran 3 noktalı şeyler oluyor anlayamadım hız olarak İOS eko sistemi gayet iyi ve iPhone modellerinde bildigim kadarıyla çok fazla kronik sorun olmuyor en yakın zamanda 11 Pro Max'e geçecegim geçtigim zamanda da buraya fotograflarını atarım.
 
2500 TL telefon ile 12.000 TL telefonu karşılaştırıyorsunuz biraz gerçekçi olun zaten aldığınız telefon fiyatını hak etmiyor o ayrı meslela.

Teknoleji şans işi bu sorun Iphone 11 Pro Max modelinde de olabilirdi garantiye verin Samsung A50 modlelinin parmak izi hariç kronik sorunu yok.
IOS, Android sistemine göre pil optimizasyonu olarak açıkça daha başarılı bir platform.
Iphone 11 ele alınmış sanırım sadece yazılım değil telefonun ekranı küçük, düşük çözünürlük, işlemci gibi etkenler girince bence bu kadar uzuyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı