Samsung Galaxy A51 kamera ayarları nasıl olmalı?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba, Galaxy A51 kullanıyorum kamera uzun süredir kötü çekiyor bu nasıl düzelebilir ve koyduğum fotoğraftaki fotoğraf ve kamera ayarları nasıl olursa daha kaliteli olur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250101_194359_Camera.jpg
    Screenshot_20250101_194359_Camera.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20250101_194416_Camera.jpg
    Screenshot_20250101_194416_Camera.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Düz 4:3 kullanın, onun haricinde selfie modunda yüz efektini kapatabilirsiniz.
Bunlar dışında çok bir ayara gerek yok.

Hocam genelde manzara fotoğrafları çekeceğim o şekilde de bu halde mi olsun çünkü genelde manzara fotoğraflarını pikselleştirererk çekiyor.

Hocam genelde manzara fotoğrafları çekeceğim o şekilde de bu halde mi olsun çünkü genelde manzara fotoğraflarını pikselleştirererk çekiyor.

4.3 ile çekin. Krea AI ile kalite artırın veya Galaxy enhance ile size klamış ben Galaxy enhance ile yükseltip krea AI ile yükseltiyorum.

Hocam onlar nasıl oluyor.

Galaxy enhanceyi Galaxy Store'den indirebilirsin. Krea AI ise sana kalmış siteye girip enhance kısmına basıyorsun. Sonra fotoğrafı koyup sağda kuvveti filan ayarlayıp bırakıyorsun 2 dk da veya fotoğrafa bağlı hemen yükseltiyor çok abartılıysa kısabilir orası size kalmış.

Galaxy enhanceyi Galaxy Store'den indirebilirsin. Krea AI ise sana kalmış siteye girip enhance kısmına basıyorsun. Sonra fotoğrafı koyup sağda kuvveti filan ayarlayıp bırakıyorsun 2 dk da veya fotoğrafa bağlı hemen yükseltiyor çok abartılıysa kısabilir orası size kalmış.

Peki hocam bir soru soracağım Galaxy enhance One UI 5.1 olan telefonlarda oluyormuş benim telefonda One UI 5.1 ama telefonunuzla uyumlu değil diyor neden olabilir?

Peki hocam bir soru soracağım Galaxy enhance One UI 5.1 olan telefonlarda oluyormuş benim telefonda One UI 5.1 ama telefonunuzla uyumlu değil diyor neden olabilir?

Hocam bende dahi yoktu S23 FE bu kasım da mı aralıkta AI Türkçe çeviri geldi onunla beraber geldi yani eğer yoksa APK indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı