Çözüldü Custom ROM Samsung Galaxy A51 Odin modda takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theorder21

Hectopat
A51'den yeni bir telefona gectim birkac gun once. Kullanmadigim icin kendi kendine bataryasi bitti ve kapandi. Bugün yine sarja takip acmaya calistigimda acilmadi, bilgisayara baglandigimda Odin mode diye bir yere girdi ve cikmiyor, iptal falan da edemiyorum. Icindeki verileri yeni telefona aktarmistim sadece format atmam lazimdi ama boyle bir sorun cikti. Yardimci olabilecek var mi?

A51'den yeni bir telefona gectim birkac gun once. Kullanmadigim icin kendi kendine bataryasi bitti ve kapandi. Bugün yine sarja takip acmaya calistigimda acilmadi, bilgisayara baglandigimda Odin mode diye bir yere girdi ve cikmiyor, iptal falan da edemiyorum. Icindeki verileri yeni telefona aktarmistim sadece format atmam lazimdi ama boyle bir sorun cikti. Yardimci olabilecek var mi?

Ses kısma Power 7 saniye basılı tutarak yineden başlatın.

Ses kısma Power 7 saniye basılı tutarak yineden başlatın.

Tepki vermiyor.

Biraz once bir kenara koydum kendiliginden kapandi ve simdi yine acilmiyor. Sadece şarj yuzdesi gozukup gidiyor Power veya fakli kombinasyonlara basili tutunca.

Sorun cozulmustur. Telefonun Power tusu arizaliymis. Acmak icin volume up ve down tuslarina basili tutarken sarja takmak lazimmis, sonra yeniden volume down.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı