Samsung Galaxy A51 vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Garanti konusunda ben çok fazla takıntılı değilim. Bir şekilde resmi garanti sunulması benim için yeterli. Anında onarım, koşulsuz değişim veya bir zamanlar Huawei'nin yaptığı gibi koşulsuz ekran değişimi sunmuyor ise benim için tercih sebebi olmuyor garanti servisi. Tabii sonuçta bu birazcık da kişisel bir konu olabilir.

Amoled ekranlı Samsung modellerinden birini tercih edebilirsin o zaman. Ama ben yine de her şeye rağmen Exynos 9611 işlemcili bir telefona 3000 TL vermezdim. 🙂
Exynos işlemcilerle alıp veremediğinizi anlamıyorum. Burada mobil bir cihazdan bahsediyoruz mortal kombat,pubg mobile gibi oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir cihaz. Xiaomi cihazların can sıkıcı optimizasyon sıkıntıları var. Şunu da eklemeliyim ki bu biraz da şans işi bir bakarsın çöp çıkar bir bakarsın çatır çatır oyun açar. Kumar oynamaktan farkı yok bu işin.

Herkese teşekkür ederim benim tercihim günlük kullanımdan yana olacak falza performans canavarı değilim saatlerce oyun oynayım kafasında değilim kasma donma olmasın bana yeter kullanım kolaylığı açısından ergonomik olması lazım ben biraz takıntılıyımdır tam anlamıyla öğrenmeden almak istemedim zaten Redmi Note 8'i birinci şahıştan gördüm aşırı büyük ve kaba geldi elime tekrardan teşekkür ederim herkese.

Herkese teşekkür ederim benim tercihim günlük kullanımdan yana olacak falza performans canavarı değilim saatlerce oyun oynayım kafasında değilim kasma donma olmasın bana yeter kullanım kolaylığı açısından ergonomik olması lazım ben biraz takıntılıyımdır tam anlamıyla öğrenmeden almak istemedim zaten Redmi Note 8'i birinci şahıştan gördüm aşırı büyük ve kaba geldi elime tekrardan teşekkür ederim herkese.
Şikayet var'a girdiğiniz zaman zaten adamların müşterileri taktığı falan da yok. İyi ki Samsung tercih ettiniz. Pişman olacağınızı sanmıyorum.

@iksbaks Exynos işlemcilerle problemim yok, aksine bu seriyi seviyorum ve çok başarılı buluyorum. Samsung artık en azından yeni serilerinde genel anlamda kullanıcısını üzmeyecek telefonlar sürdü piyasaya. Derdim, performans olarak benzer fiyat aralığında oyun açısından daha iyi telefonlar olması. Baktığımız zaman Xiaomi modelleri yeni serilerinde çok iyi fotoğraf çekiyor, performansı yüksek ve bataryası çok iyi gidiyor. Ama düzeltilmesi gereken ufak tefek hatalar mevcut. Bu gibi şeylerle uğraşmak istemeyen kullanıcılar için Samsung'lar çok ideal telefonlar. Günlük kullanımda özellikle Samsung daha tercih edilesi orta sınıfta. A71'in fiyatı absürt şekilde yükselmeseydi konu sahibi arkadaş gibi ikilemde kalanlar için gözü kapalı şekilde önereceğim bir modeldi ancak enteresan bir fiyatı var şu an için.

Sonuç olarak bu telefonlar belirli bir eşiğin üzerinde o yüzden kullanıcısını üzmez diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Artıları ve eskileriyle yardımcı olduysak ne mutlu. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı