İnceleme Samsung Galaxy A54 5G Deneyimlerim

• Konuyu başlatan 381145
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.724
Hayırlı olsun hocam öncelikle.

Cihazın ısı performansı nasıl ?

Batarya konusunda tahminimden daha zayıf bir veri söylediniz bu kadar kıyasladığım cihaza göre fark etmesini beklemiyordum.

Bende alırken Honor X9a ile Samsung arasında kalıp X9a almıştım normal de rakip cihazlar sayılmaz Samsung çok daha güçlü ama benim önem verdiğim konularda Honor daha ön plana çıkıyordu o yüzden tercih ettim.
Ekran, Tasarım, Batarya ve 24 bit ses çıkışı verebilmesi. Bunlar haricinde Samsung çok daha iyi bir cihaz beklentiye göre F/p bir cihaz.

Sadece normal kullanımda ve GFX tool ile kullanımdan sonra ki ısı değerlerini merak ettim.
Bahsettiğim şeylerin CPU Z ile termal kısmından ekran görüntüsünü alıp atma imkanınız varmı ?

Wifi 5GHz bağlı, Telefonda da 5G ayarı aktif,DNS açık ve Müzik dinleyip web gezintisinde durum böyle normal kullanım sayılır
Sadece tarayıcı açıp da normal sıcaklık değeri ve oyundan sonra sıcaklık değerini atabilirseniz benim için iyi olur merak ettiğim konulardan biri buydu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231004_225838.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Kamerası gün ışığında benim Xiaomi 12t Pro'yu geçiyor ama düşük ışık için aynı şeyi söyleyemem.

Güzel bir inceleme olmuş. Telefona gelince gayet güzel bir telefon..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…