Samsung Galaxy A54 nasıl?

Bu lensin kullanıldığını nereden biliyorsunuz çünkü Samsung kullandığı sensörleri hiçbir yerde açıklamıyor da baktığınız yeri merak ettim.
GSMArena:

A54'ün A34'e göre eksisi çok. Batarya, işlemci, ekran-gövde oranı, inç olarak daha düşük. Kameralarında da çok uçurum olduğunu pek sanmıyorum. Bende A54 düşünüyordum ama hem taksitle alınca A54 faiz giriyor arada 3-4 fark oluyor. Bu fark değmez gibi.

A54 256 GB ve A34 256 GB arasında 1200TL fark var telefonu 10-15 gün sonra alacağım ve muhtemelen tercihim A54 olacak.

S20 FE de kafamı karıştırıyor özellik olarak iyi fakat maksimum 1 yıl daha güncelleme alır 5 yıl dayanmaz diye düşünüyorum, bu arada bazı yerlerde Exynos işlemcilerin zamanla yavaşladığı yazıyor. Exynos 1380 için bu geçerli mi?

Son düzenleme:
S20 ve S21FE ımx555, A34 ımx582, A54 IMX766 sensör kullanıyor ve Kamera sensörleri sıralaması buraya girincede en iyisi IMX766 diye gözüküyor ne kadar doğru sizce?
Orası hatalı hocam. IMX555 diğer ikisinden çok daha önde bir sensör. Bir de S20 FE ve S21 FE'lerin Exynos'lu modellerinde Samsung Isocell üretimi farklı bir sensör kullanılmış olabilir.
Kabaca sıralama S21 FE >= S20 FE >> A54 > A34 şeklinde.

A54 256 GB ve A34 256 GB arasında 1200TL fark var telefonu 10-15 gün sonra alacağım ve muhtemelen tercihim A54 olacak.

S20 FE de kafamı karıştırıyor özellik olarak iyi fakat maksimum 1 yıl daha güncelleme alır 5 yıl dayanmaz diye düşünüyorum, bu arada bazı yerlerde Exynos işlemcilerin zamanla yavaşladığı yazıyor. Exynos 1380 için bu geçerli mi?

S20 FE ele hocam bitti artık o. Ne kadar hala amiral gemisi olsa da güncelleme almayacak. Onu zamanla yavaşlatırlar millet almasın diye. Piyasadan kalkar yakında zaten. Son stokları satıyorlar. Exynos işlemciler Full problemli hocam. Ondan A34 batarya bile S21 FE ve A54'ten iyi gözüküyor. Exynos işlemciler problemli duruyor. Kullanmadığım için herhangi bir şey söyleyemem ama çok şikayet var şarj konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung kullanan biri olarak söylüyorum exynos işlemciye sakın ama sakın yaklaşma! Pil performansı yerlerde. S21 FE kullanan biri olarak söylüyorum. Ekran kalitesi ve 120 hz olması cazip gelebilir ama ekran süresi düşük olduktan sonra bir anlamı yok.

Orası hatalı hocam. IMX555 diğer ikisinden çok daha önde bir sensör. Bir de S20 FE ve S21 FE'lerin Exynos'lu modellerinde Samsung ısocell üretimi farklı bir sensör kullanılmış olabilir.
Kabaca sıralama S21 FE >= S20 FE >> A54 > A34 şeklinde.

Anladım hocam teşekkürler. Peki düzgün sıralama gösteren site var mı böyle tek tek karşılaştırmak zahmetli oluyor.

Samsung kullanan biri olarak söylüyorum Exynos işlemciye sakın ama sakın yaklaşma! Pil performansı yerlerde. S21 FE kullanan biri olarak söylüyorum. Ekran kalitesi ve 120 Hz olması cazip gelebilir ama ekran süresi düşük olduktan sonra bir anlamı yok.

Hocam en sonunda A34 olacağım bu gidişte biraz daha iyi kamera olsun diye A54 bakayım diyorum onda da Exynos biraz daha bütçe arttırıyım S21FE bakayım diyorum onda da Exynos S22 bakayım diyorum gene aynı o da kronik sorunluymuş. Kullanan kişiler sizler gibi şarjın eski telefonlar gibi hemen bittiğini söylüyorlar siz olsanız şu an bu fiyat bandında ne tavsiye ederdiniz?

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkürler. Peki düzgün sıralama gösteren site var mı böyle tek tek karşılaştırmak zahmetli oluyor.

Hocam en sonunda A34 olacağım bu gidişte biraz daha iyi kamera olsun diye A54 bakayım diyorum onda da Exynos biraz daha bütçe arttırıyım S21FE bakayım diyorum onda da Exynos S22 bakayım diyorum gene aynı o da kronik sorunluymuş. Kullanan kişiler sizler gibi şarjın eski telefonlar gibi hemen bittiğini söylüyorlar siz olsanız şu an bu fiyat bandında ne tavsiye ederdiniz?
Hocam ben anama a34 aldım kamera mükemmel değil ama telefon şarj olarak iyi.

Hocam peki şu anki fiyatlara göre A34, A54, S21FE arasından hangisi daha dengeli bir cihaz? S21FE ile kaç saat ekran süresi alıyorsun?
3 saat ekran süresi alıyorum ort. yeni güncelleme geldi ilk bir kaç gün 5 saate yakın ekran süresi aldım sonra yine düştü (Sosyal medya kullanmıyorum). Anneme a34 aldım o tüm gün sosyal medyaya bakıyor ona rağmen 120 hz de 6 saat ekran süresi alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı