Samsung Galaxy A56 ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor

Ekran süreniz gayet iyi. Isınma Samsung'un çoğu işlemcisinde olan bir durum, yaz ayında olduğumuzu da düşünürsek normal.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır A56 kullanıyorum ama serin bir ortamda dahil telefon ısınıyor ve şarjı pek dayanmıyor, ne yapabilirim?(iade edemiyorum.)

Eki Görüntüle 2552134
Hocam optimizasyonla alakalıdır büyük ihtimalle. Daha elinize yeni geçti. Önümüzdeki güncellemelerle beraber düzeleceğine inanıyorum. Batarya'nın sizin iş gücünüze alışması biraz zaman alabilir. Şarj bu yüzden hızlı tükeniyor.

2 hafta çok uzun bir süre artık, telefon hala optimize olamadıysa ohooo vay haline o telefonun.

Hocam 5 saat ile %61 pil kullanımı diyor doğru muyum?

%61 ile 5 saat gitmiş saatte %12 harcasa %84'e kadar en az ekran açık 7 saat gider.

2 hafta çok uzun bir süre artık, telefon hala optimize olamadıysa ohooo vay haline o telefonun.

%61 ile 5 saat gitmiş saatte %12 harcasa %84'e kadar en az ekran açık 7 saat gider.

Bilmiyorum hocam bende 2 hafta da optimize olmasını bekliyordum ama pek bilgim yok bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…