Samsung Galaxy A56 ısınıyor

Kadir Yarman

Hectopat
Tam olarak 20 gün önce Samsung Galaxy A56 cihazını satın aldım. Başlarda bu sorunları yaşamıyordum fakat son zamanlarda yaşamaya başladığım bir ısınma sorunu var. Telefonda Instagram adlı sosyal medya uygulamasını kullandığımda 15-20 dakika içerisinde ısınmaya başlıyor. CPU-Z adlı uygulamadan kontrol ettiğimde 40-42 dereceleri görüyorum. 16 Temmuz tarihinde temmuz güvenlik güncellemesi geldi ve sorun bundan sonra ortaya çıkmaya başladı. Az önce WhatsApp’tan mesajlaşma yaparken kontrol ettim ve tekrardan 40 dereceleri gördüm. Bu değerler bana normal gibi gelmedi açıkçası. Bu sorun genelde Instagram’da çok oluyor. Onun dışındaki uygulamaları kullanırken çok fazla denk gelmiyorum. Instagram’da 15-20 dakika içerisinde bu derecelere yükselirken, WhatsApp, X gibi uygulamalarda birkaç saat sonra bu seviyelere ulaşıyor. Sizce değerler normal mi, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Değerler gayet normal ekranın 120Hz olmasıyla ve işlemciye göre bu sıcaklıklarda çok normal annemde de var aynı cihaz.

Daha önce de birçok Samsung cihazı kullanmıştım ve böyle bir şey yaşamamıştım. Aynı zamanda Samsung Galaxy Tab S9 FE+ cihazımda var ve böyle bir sorun yok. İki cihaz da Exynos işlemciye sahip. Tereddüt etmiştim o yüzden konuyu açmak istedim. Teşekkürler cevabınız için.

Tam olarak 20 gün önce Samsung Galaxy A56 cihazını satın aldım. Başlarda bu sorunları yaşamıyordum fakat son zamanlarda yaşamaya başladığım bir ısınma sorunu var. Telefonda Instagram adlı sosyal medya uygulamasını kullandığımda 15-20 dakika içerisinde ısınmaya başlıyor. CPU-Z adlı uygulamadan kontrol ettiğimde 40-42 dereceleri görüyorum. 16 Temmuz tarihinde temmuz güvenlik güncellemesi geldi ve sorun bundan sonra ortaya çıkmaya başladı. Az önce WhatsApp'tan mesajlaşma yaparken kontrol ettim ve tekrardan 40 dereceleri gördüm. Bu değerler bana normal gibi gelmedi açıkçası. Bu sorun genelde Instagram'da çok oluyor. Onun dışındaki uygulamaları kullanırken çok fazla denk gelmiyorum. Instagram'da 15-20 dakika içerisinde bu derecelere yükselirken, WhatsApp, X gibi uygulamalarda birkaç saat sonra bu seviyelere ulaşıyor. Sizce değerler normal mi, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu Samsung A56 icin kronik bir sorunmuş. Hatta genel olarak a serisinde var. 56 ve 55 arasından bu yuzden 55i seçmiştim. Ama 55 bile çok ısınıyor.

Ben de A56 kullanıyorum, sıcak bölgelerde 42° aşırı normal. İşlemcinin kronik bir sorunu değil. Yaz aylarında olduğumuz için böyle, zira Samsung bu sene Exynos 1580'le bu sorunu ortadan kaldırabildi.

SD 870 de yanıyor bu sıcaklarda 5 dk da ısınıyor Reels de bende 1380'li tablet var o daha geç ısınıyor

Bu Samsung A56 icin kronik bir sorunmuş. Hatta genel olarak a serisinde var. 56 ve 55 arasından bu yuzden 55i seçmiştim. Ama 55 bile çok ısınıyor.

Kronik değil ya exinos cihaz SD kadar stabil olmayabilir ama a 56 daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı