Samsung Galaxy A70 Kamera Sorunu

Froinchi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese öncelikle. Samsung Galaxy A70 kullanıcısıyım. Kamera son günlerde tam tabiriyle "Pastel boya gibi" çekiyor. Fotoğraflar pastel boyayla boyanmış gibi. Netleyeyim ya da netleyeyim, ışık düzeyini değiştireyim hiçbir şey fark etmiyor. Telefonu ilk aldiğimda böyle değildi. Eklere çektiğim birkaç fotoğrafı koydum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

20191214_132110.jpg 20191209_200741.jpg 20191209_153503.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera'yı sıfırlar mısın? Ayarlar'dan Uygulama kısmından Kamera'yı bul, uygulama ayarlarından "Verileri Temizle" de, sonra da "Uygulamayı Sıfırla" seçeneğine dokun. Sonra düzelip düzelmediğini bize yaz.
20191214_145449.jpg Bir düzelme olmadı malesef.
Telefona güncelleme geldi mi geldiyse son zamanda yaptınız mı? Yapmadıysanız yapın eğer yaptıysanız yeni güncellemeyi bekleyin.

Alternatif bir kamera uygulaması olan OpenCamera deneyin bir de.

deniyorum hemen, bilgilendireceğim sizi.

Telefona güncelleme geldi mi geldiyse son zamanda yaptınız mı? Yapmadıysanız yapın eğer yaptıysanız yeni güncellemeyi bekleyin.

Alternatif bir kamera uygulaması olan OpenCamera deneyin bir de.

IMG_20191214_160910.jpg Yine olmadı :(
Bir sorun yok gibi, fakat fotoğraf modunu 3*4 olarak değiştirir misin? 16*9 olduğunda daha kötü fotoğraflar çekiyor.
deniyorum hemen.
Bir sorun yok gibi, fakat fotoğraf modunu 3*4 olarak değiştirir misin? 16*9 olduğunda daha kötü fotoğraflar çekiyor.
20191214_161218.jpg Hala piksellenme var dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı