Samsung Galaxy A73 vs A54

Bütçe
12500
Hocam hediye kulaklık kampanyası bitmiş galiba ben göremedim.
@irsuya hocam bir sorum olacak. A54 yerine A73 önermenizin sebebi neydi? Merak ettim de.
Bitmiş olamaz hocam ön siparişe açılalı 1-2 gün oldu zaten bir süre daha devam eder.

d.PNG



Devam ediyor hocam sağ alta bakarsanız.
 
Bitmiş olamaz hocam ön siparişe açılalı 1-2 gün oldu zaten bir süre daha devam eder.

Samsung'un sitesinde dün gözüküyordu ama bugün göremedim sanırım o ön siparişi özeldi. Ön sipariş galiba bugün sonlanmış. Kulaklık kampanyası devam etseydi büyük ihtimal A54 alırdım çünkü iyi bir kulaklığada ihtiyacım var açıkçası.
 
Olmaz. A54 o SoC (işlemci) ile asla rekabetçi değil, kamera olarak da A73 ile benzerler. A54'un tek artisi A73 en son Android 16 alirken, A54'un Android 17 almasi.

Tamamdır hocam tavsiyeleriniz üzerine işlemci farkından dolayı A73 alacağım o zaman. Teşekkürler siz ve diğer yardımcı olan arkadaşlar için.
 
Hocam benim için güncelleme desteği önemli bir de ben pek telefon değiştiren bir kişide olmadığım için uzun süre güncelleme desteği alan bir telefon istiyorum yoksa direk S20 FE alırdım.



Hocam ana amacım oyun olmadığı için açıkçası A73 daha mantıklı geliyor hem ekran hem kamerası daha iyi olduğu için falan.
SoC kendisini sadece oyunda belli eden bir kriter değil. 778G bulunduran bir telefonu, kullanım amacı fark etmeksizin satın almayı doğru bulmuyorum 12.500 TL fiyat etiketine göre değerlendirecek olursak.
 
A54 al geç hiç düşünme, A73 kamera odaklanma problemi var diye duydum. Exynos işlemci diye ön yargılı yaklaşıyor herkes. Fırından yeni çıkmış telefon sonuçta kafan rahat olur bolca güncelleme varsa sıkıntı düzeltilir optimize edilir. + bir de kulaklık hediye yanında Samsung'un sitesinde.

Duymakla olmuyor. A54 alınmaz. CPU performansı kötü olmayabilir fakat GPU olarak,
Rakiplerine göre iyi değil. A73 A54'ten daha iyidir.
 

Geri
Yukarı