Samsung Galaxy A73 vs A54

Bütçe
12500
Duymakla olmuyor. A54 alınmaz. CPU performansı kötü olmayabilir fakat GPU olarak,
Rakiplerine göre iyi değil. A73 A54'ten daha iyidir.
Alınır, zaten göreceksin nasıl satılacak. Evet sürekli denk geliyorum odaklanma sorunu olduğu, görüntünün bulanık çıktığı yazılıyor çiziliyor.
Ufak tefek farklar gündelik kullanıcılar için bir fark oluşturmaz ama kamera konusunda A54 A73'e kıyasla az da olsa ki (bence az değil) bir fark oluşturduğu gözüküyor; kamera karşılaştırma videolarında daha net çıkmış.
A54 kalın çerçevesi dışında kesinlikle alınabilecek bir telefon ben gerçekten beğendim. Az bir zaman sonra fiyatı da düşecektir. Galaxy Buds2 hediyesiyle 12.500 TL şu halde bile bence iyi bir fiyat. A54 tarafında daha yeni bluetooth sürümü, UFS 3.1 daha hızlı depolama, eSim desteği, daha iyi parlaklık seviyesi gibi ufak tefek farklılıklar var.

Tamamdır hocam tavsiyeleriniz üzerine işlemci farkından dolayı A73 alacağım o zaman. Teşekkürler siz ve diğer yardımcı olan arkadaşlar için.
A54'ü bir kez daha düşünün derim kamera diyorsan yerinde olsam A54 alırım S23 lite versiyonu gibi bir cihaz olmuş.😜
 
A73 bence.
A54 fiyatını hak etmiyor.
Ama güncelleme desteğini önemsemeyen biri isen S20 FE hepsinden iyi ve üstün daha mutlu eder.
 
Ağalar, merak ettiğim bir şey var . Güncelleme desteği neden kesilecek s20fe'de ? Ek olarak bu ne gibi sorunlar doğurur?
 
Peki bu büyük bir sorun mu? Arayüz vs. iyileştirmeleri gibi mi?

Güncelleme almazsa telefon, son çıkan oyun uygulama vb şeyleri açamayabilirsiniz. Ayrıca yeni güncellemelerle telefonlara ek özellikler gelir onları alamayabilirsiniz. Uygulama veya oyun desteklerinin hemen kesilmesi biraz uzun sürer hemen olacak şey değil. Eğer telefonu maksimum 3-4yıl kullanacaksınız alınabilir bence.
 

Geri
Yukarı