Samsung Galaxy A9 2018 batarya sorunu

Yer
Istanbul
Arkadaşlar iyi forumlar.
2019 senesinde satın aldığım A9 cihazımın bataryasında sorun yaşamaktayım. Samsung members uygulamasında bataryamda sorun olmadığı yazıyor fakat ne yaptım ne ettiysem batarya değiştirmeden nasıl çözeceğimi anlamadım. Telefonun bir günü bir gününü tutmaz hale geldi. Şarjdan çekince 20dk %100 kalırken bazı günlerde %100'den %98'e düşmesi 2dakikayı bulmuyor. İşim gereği piyasaya çıktığımda navigasyon açıkken benzinli arabanın ibresi gibi yüzde düştüğünü görüyorum. Benim için riskli bir durum bu şarjım biterse diye telaş yapmaktan başka bir şey yapmıyorum. Bataryamın sağlıklı olduğuna eminim, kalibrasyonunda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bir günü bir gününü tutmuyor. Yardımcı olursanız memnun olurum. Root atarak batarya dosyasını silip bataryaya yazılımsal yeni bir başlangıç uygulanabileceğinden bahsedenler olmuş, nasıl yapılır ne yapılır emin olamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı