Samsung Galaxy Ace rom/root

Ercan Umut

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
400
Makaleler
3
Çözümler
3
Arkadaşlar bende Samsung galaxy ace (GT-S5830i) var. Bayağı yavaş yani öyle böyle değil. Kilit ekranına bazen 10 saniyede geliyor. Yani bu kasma sorunu rom ile mi yoksa root ile mi çözülür ? Bir de elinde güvenilir bir rom/root (hangisi gerekiyorsa) olan varsa atabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptın sen değiştir onu. 3 yıl kullanırsan 10 saniye iyi. Zaten garantisi çıkmış rahat rahat root yaparsın ama 3 yıl o telefona çok fazla yenisini al derim ben. Zaten Android'de telefon yüksek donanımlı olmazsa 1 yıl sonra bile kasmalar başlar ki Ace yüksek donanımlı bir telefon asla değil. Uzun kullanacaksan WP veya ios al derim ben ama tabii zevk meselesi. Android seviyorsan alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat ben root u telefonun özelliklerini açmak diye biliyorum rootun hızlandıracığına eminmisin.Eğer öyleyse telefonuma göre root var mı elinizde veya herhangi bi site biliyomusunuz bununla ilgili.
 
Açıkçası birazda tırsıyorum hani çökme problemi varmış rom atarken bide ilk defa yapacağım yapabilirsem.Elimde adam akıllı bi kaynakda yok.
 
Ama her ROM da yüklenmez bazen oluyor donanım kötüyse yazılım sıkıntı yapıyor paran varsa yenisini al.

Araştır biraz bulursun kaynak yeni telefon almayı düşünmüyorsan ama 3 yıl fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl fazlada zaten yeni telefon alacak durumum yok şuanda olsa da zaten ailem aldırmaz. Bir telefonu 3 yılda bir değiştireceksek niye alıyoruz ki biraz işe yarasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı