Samsung Galaxy Book 4 Edge Sızdırıldı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.564
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy Book 4 Edge Sızdırıldı

Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Book 4 Edge dizüstü bilgisayarları, lansmanından önce sızdırıldı. Qualcomm, ARM mimarisine dayanan yeni Snapdragon X Elite ve Plus işlemci serisini duyurmak üzere. Eş zamanlı olarak Microsoft da ARM mimarisini Windows cihazlarda mümkün olduğunca uyumlu hale getirmek için büyük çaba sarf ediyor. Microsoft gelecek hafta ARM mimarisine dayalı yeni Surface Pro 10 […]

Devamı: Samsung Galaxy Book 4 Edge Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Samsung dizustu bilgisayarlarini Turkiye'ye getirmiyor ancak bence yeni ARM mimarili bilgisayarlari Turkiye'ye getirmeli. Fiyatlar muhtemelen ucuk olacak ancak Turkiye'de bulunmasi iyi olurdu. Her neyse Samsung getirmese bile baska markalardan Turkiye pazarina giren olur sonucta. Fiyatlari da ulasilabilir olsa iyi olurdu da sanmam.
 
Tum donanim gelistiricilerinin Windows'un eline bakmasi uzucu. Apple'a rakip olmak icin o kadar urun gelistiriyorsun kullanmak zorunda oldugun isletim sistemi Windows.
 
Yazilim konusunda ne yapacaklar acaba. Yazilimda iyi bir uyum olmazsa bir anlami yok. Microsoft ARM mimarisini pek umursamuyor sanki.

Açıkçası Snapdragon X serisi işletim sistemleri için zaten optimize edilmiş durumda. DirectX ve Vulkan tarafında da bir problem yok. ARM mimarisini arka planda fazlasıyla umursuyorlar.
 

Geri
Yukarı