Samsung Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

LasTOF

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce 6000TL'ye alınır mı?

Mağazaya gidip birkaç soru sordum bunun yerine Buds 2 Pro veya düz Buds 3 almamı tavsiye ettiler. Fabrika çıkışlı sorunluymuş ve toplatılmış. Bir başka çalışan silikonsuz almamı tavsiye etti. Şikayetvar'dan bakmamı tavsiye ettiler. S23 kullanıyorum. Cihaz hoşuma gidiyor ve bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım?

Bu kulaklikta galiba şarj olmama sorunu vardi fabrikasyon hata direkt. Evet sorun yasarsin uzun vadede.

Dedikleri gibi Buds 2 Pro alinabilir ancak silikonsuz kulaklık konusuna katilmiyorum, kesinlikle silikonlu alin daha rahat.

Bu kulaklikta galiba şarj olmama sorunu vardi fabrikasyon hata direkt. Evet sorun yasarsin uzun vadede.

Dedikleri gibi Buds 2 Pro alinabilir ancak silikonsuz kulaklık konusuna katilmiyorum, kesinlikle silikonlu alin daha rahat.

Söyledikleri sorunlar daha çok ANC'nin anlık kesilmesi tek tarafın sesinin kesilmesi gibi şeyler dediler ama emin olamadım. Halihazırda Buds FE ye sahibim güncellemek için alıyorum biraz da bu yüzden. Bu olmazsa sanırım Buds 2 Pro'ya ihtiyacım yok sayılır. Almışken 2 3 yıl götürsün minimum diye alıyorum.

Alınır ben aldım gayet iyi. Buds2 pro ancsi ve ses karakteri çok kötü bi kulaklık ben sattım geçen sene.
Elimde airpods pro 2 ve momentum tws 3 de var.

Benim buds3 proda hiçbi sıkıntı çıkmadı.

Ses karakterini ekolayzırdan kesinlikle değiştirmek gerekli üst bas ve midleri acayip kısıyor samsung ekolayzırdan artırınca sorun çözülüyor teknik olarak zaten en iyisi gibi çünkü toplamda 4 anfi 4 sürücü içeriyor. ANCsi airpods pro 2ye çok yakın. Basları momentum tws3ten bile güçlü üstelik ister 125hzle punchy ister 60hzle derin bas ayarı yapabiliyorsunuz.

Ben iphoneda kullanmak için aldım zaten kontrolleri airpods pro 2nin kopyası sıkıştır kaydır falan. Samsung yedek telefonumda ayarlarını yaptım iphone 16 bpro maxla kullanıyorum airpods pro 2nin bası bazen gerçekten genel kullanıcıya az geliyor bu yüzden bence apple kullanıcıları da buds3 pro alıp samsung bi telefonda ayar yapıp iphoneda kullanmalı.

Alınır ben aldım gayet iyi. Buds 2 Pro ANC'si ve ses karakteri çok kötü bir kulaklık ben sattım geçen sene.
Elimde AirPods Pro 2 ve momentum TWS 3 de var.

Benim Buds3 Pro'da hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Ses karakterini ekolayzırdan kesinlikle değiştirmek gerekli üst bas ve midleri acayip kısıyor Samsung ekolayzırdan artırınca sorun çözülüyor teknik olarak zaten en iyisi gibi çünkü toplamda 4 amfi 4 sürücü içeriyor. ANC'si AirPods Pro 2ye çok yakın. Basları momentum TWS3ten bile güçlü üstelik ister 125hzle punchy ister 60hzle derin bas ayarı yapabiliyorsunuz.

Ben IPhone'da kullanmak için aldım zaten kontrolleri AirPods Pro 2'nin kopyası sıkıştır kaydır falan. Samsung yedek telefonumda ayarlarını yaptım iPhone 16 bpro Max'la kullanıyorum AirPods Pro 2'nin bası bazen gerçekten genel kullanıcıya az geliyor bu yüzden bence Apple kullanıcıları da Buds3 Pro alıp Samsung bir telefonda ayar yapıp IPhone'da kullanmalı.

O zaman alıp teknoloji işi şans diyeceğiz. Teşekkür ederim.

Ekolayzırı ekteki gibi yapınca momentum tws 3e baya benziyor sahne genişliyor tabi yine bi momentum olmuyor ama ANCsi momentum tws3ten on kat daha iyi sonuçta. Bir de dikkat etmeniz gereken doğru silikonları kullanmanız lazım. Ben mesela sağ kulağıma büyük diğerine bi boy küçük silikon kullanmam gerektiğini yıllar sonra öğrendim.

Bir de sesli komutlar şimdilik sadece ingilizce ve korece. Telefonun dilini ingilizce yapınca çıkıyor ayar bi kere açmanız yeterli sonra menüde kalıyor.

Sesli komutlar şunlar :

"Play Music", "Stop Music", "Next Song", "Previous Song"
"Volume Up", "Volume Down"
"Answer Call", "Reject Call"

bunları ingilizce söyleyince yapıyor hızlı hızlı söyleyince veya biraz seslice fısıldayınca bile algılıyor bu özellik kulaklığın içinde iphoneda da çalışıyor.

Dosya Ekleri

• momentum.jpeg
    momentum.jpeg
    56,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi sizce 6000TL'ye alınır mı?

Mağazaya gidip birkaç soru sordum bunun yerine Buds 2 Pro veya düz Buds 3 almamı tavsiye ettiler. Fabrika çıkışlı sorunluymuş ve toplatılmış. Bir başka çalışan silikonsuz almamı tavsiye etti. Şikayetvar'dan bakmamı tavsiye ettiler. S23 kullanıyorum. Cihaz hoşuma gidiyor ve bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Sizce bir sorun yaşar mıyım?

Ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Buds 2'den geçtim çok fark var ortam sesi ve ANC çok güzel tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı