Samsung Galaxy Buds FE iPhone’da kullanılabilir mi?

kobe190768

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Samsung Galaxy Buds FE kulaklık iPhone’da verimli çalışır mı? uygulama ve özellikleri kullanabilmek açısından soruyorum.

Ayrıca kulaklığın fiyatı biraz daha düşer mi? 1000 lira civarı bütçe ile hangi kablosuz kulaklığı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verimli çalışmaz, Galaxy Wearable uygulamasını ve özelliklerini kullanamazsınız. O bütçede özellikle Buds satın alacaksanız eğer Galaxy Buds 2 satın alabilirsiniz. Sıfır telefon ile birlikte hediye alarak satış yapan kullanıcılar var. Uygun rakama denk getirmeniz mümkün olabilir.

Abi bu tecnopat kitlesi niye bu kadar olumsuz bilmiyorum.Sanki açıp tecrübe etmişler gibi olmaz felan yazmişlar bal gibi de çalisiyor iphone ile buds fe.Hatta eger bir android cihaz ile de kisisellestirme ayarlarini yaparsan kaydedili şekilde iphone’da kullanabiliyorsun.Buds FE soran adam zaten 5-7 bin liralik airpodsu alabilse niye sorsun sana calisir mi diye ?

Dosya Ekleri

• CA6C0B19-0BA9-429D-A07E-ADC1E9D8EF0D.png
    CA6C0B19-0BA9-429D-A07E-ADC1E9D8EF0D.png
    1 MB · Görüntüleme: 770
Abi bu tecnopat kitlesi niye bu kadar olumsuz bilmiyorum.Sanki açıp tecrübe etmişler gibi olmaz felan yazmişlar bal gibi de çalisiyor iphone ile buds fe.Hatta eger bir android cihaz ile de kisisellestirme ayarlarini yaparsan kaydedili şekilde iphone’da kullanabiliyorsun.Buds FE soran adam zaten 5-7 bin liralik airpodsu alabilse niye sorsun sana calisir mi diye ?
Uygulama yüklü daha iyi çalışıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı