Samsung Galaxy Buds Pro 720 TL

Hayatımda çok kulaklık deneyip seçen birisi değilim Galaxy Buds2 Kullandım. ses kalitesi olarak ortalama diyebilirim bassı çok azdı ama aktif ses gürültü engellemesi ve mikrofonu çok çok iyiydi çalındı fakat tekrar satın almak istiyorum sizce xiaomi de buna benzer ürün varmıdır daha ucuza?
Xiaomi almanızı tercih ederim alacaksanız eğer. Çünkü uygun fiyata çok iyi ürünleri var Samsung zaten bu işte yeni kulaklık konusunda yeni yeni gündemde o yüzden.

Piyasada sahte buds prodan çok var. Arkadaşım hepsiburada uygulamasında bir mağazadan mor renk buds pro aldı ve sahte çıktı. Bu fiyata satılıyorsa bir iş vardır. Almayın

Hayatımda çok kulaklık deneyip seçen birisi değilim Galaxy Buds2 Kullandım. ses kalitesi olarak ortalama diyebilirim bassı çok azdı ama aktif ses gürültü engellemesi ve mikrofonu çok çok iyiydi çalındı fakat tekrar satın almak istiyorum sizce xiaomi de buna benzer ürün varmıdır daha ucuza?
Jabra elite 3 tavsiye ederim ama bir iki önemli sorunu var. Bu sorunlar benim için önemsiz derseniz kesinlikle fiyatını hakediyor. İlgileniyorsanız yardımcı olurum.

Xiaomi almanızı tercih ederim alacaksanız eğer. Çünkü uygun fiyata çok iyi ürünleri var Samsung zaten bu işte yeni kulaklık konusunda yeni yeni gündemde o yüzden.

Samsung ile Xiaomi ses olarak kıyas dahi edilemez. Samsung kendi bünyesinde AKG, harman kardon, JBL gibi markaları barındırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı