Samsung Galaxy C7 Nasıldır?

MARK321

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu adında da söylediğim gibi Samsung Galaxy C7 alınır mı ? Fiyatı biraz ucuz gibi geldi ve ithalat garantili olduğu için tedirginim bana o fiyata alabileceğim daha iyi resmi garantili bir telefon da olabilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

C7 Türkiye'ye gelemeyen fakat baya şık duran bir cihaz hepsiburada.com dan okuduğum yorumlarda herkes memnun kalmış fakat ithalat garantili olması ilerde sıkıntı yaratabilir. Ne kadar güzel gözükse bile bence Türkiye Garantili olan cihazlara öncelik vermek daha mantıklı.

Sana tavsiyem ara model alma ve 1500TL ye ara model hiç alma.Çin pazarını şahsen bende desteklemiyorum fakat Xiaomi Mi5 delta garantili olarak 1100TL-1300TL arasına bulunabiliyorken C7 de alınmaz be abi :)

Ben de C7 almayı düşünüyordum, ama dediklerinizle yola çıkarak şuan pek almayı düşünmüyorum. Tek anlamadığım nokta; neden ara model alma dediniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı