Samsung Galaxy C9 Pro yavaşlama sorunu

alp bağcı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung Galaxy C9 Pro cihazımı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntısı olmamıştı ama dün gece durup dururken TouchWiz'in yavaşladığını gördüm. Örneğin Twitter uygulamasından home tuşuna basıp çıktığımda ekrandaki uygulamalar geç yükleniyor. Hatta uygulama arası geçişlerde de sorun oluyor. Mesela Chrome'dan İnstagram'a geçmek istediğimde çoklu ekran tuşuna basıp diğer uygulamaya dokunduğumda ''İnstagram durduruldu'' gibi bir hatayla karşılaştım birkaç kez.

Bir de Twitter'da bir profile girip aşağılardan (çok aşağı olmasına gerek yok ekranı biraz kaydırmam bile yeterli) herhangi bir videoyu izleyip çıktığımda o profilin en üstüne çıkmış olarak buluyorum kendimi. Bunlar alakasız görünebilir ama hepsi dün gece başladı.

Benim tahminim çıktığım uygulamaları telefon kapatmaya başladı ama nasıl bu hale getirdim veya nasıl çözerim hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun çok fazla şişmiş olabilir (Uygulama Ön Bellekleri,Çerezler vb) Google Play'de bununla alakalı yazılımlar mevcut araştırırsan görebilirsin. İndirip temizlersen düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı