Samsung Galaxy E5 Önerir misiniz ?

Ben de E5 almayı düşünüyordum ama birkaç gün öncesine kadar. GM Android One çıkacak. O telefon E5'e fark atabilir. Ama detaylı incelemesi lazım. Ayrıca Zenfone 2 900 TL civarlarına da düşebilir. O yüzden bekleme kararı aldım. Size de tavsiyem beklemenizdir.

Şarjı nasıl gidiyor acaba ?
Sabah okula giderken %100 den alıyorum okulda oyun falan oynuyorum boş derslerde. Birde mobil veriyi açıyorum. Eğer çok kullanırsam eve %20 şarz ile dönüyorum. Bir gün için tam yetiyor şarzı. Şarzdan yana sıkıntın olmasın.

Samsung'un düşük seviye modellerinden uzak durun derim.
Tasarım ve malzeme kalitesi hoşunuza gitmiş olabilir fakat Samsung'un arayüzü ve stabilliği, düşük donanım seviyesinde ki modeller için sıkıntı çıkaracaktır. Zamanla şişme yaşanacaktır. Tabi bu şişmenin derecesi, sizin iyi ve kötü bir kullanıcı olmanıza göre değir.

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. General Mobile telefonumda kronik sorunlar olduğu için evime o markalı hiçbir şey sokmayacağı mı biliyorum. Ne bileyim nedense ısınamadım şu Samsung'un telefonlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…