Samsung Galaxy E7 Vs Huawei Ascend G7 ?

Hocam bunu duymamıştım Allah razı olsun; az önce inceledim iki modeli var biri V6 diğer V6xmiş; fiyatları uygun evet....
Via V6 olan 830 lira ekranı 5inch;batarya 2400 Mh
Via V6x 970 lira ekranı 5.5inch;batarya 2850MH....İşlemcisi E7dekiyle aynı ve 4G var yine iyi bir alternatif bence; sanıyorum SAmsung E7 ile Bu Casper arasında birini alırım :) En uygun bunlar çünkü; benim kafama takılan en önemli mevzu E7 nin ara ara donma ve kasma gibi problemlerinin söylenmesiydi çok az kişiden böyle yorum gelse de ama bakıyorum da yeni nesil 4Gli modellerin tamamında neredeyse 1.2 Gz lik işlemci kullanılmış ve genelde 64 bitlik; kasma olsa neden bu firmalar kullansın dimi? :)

Meizu düşünmüyorum hocam;General Mobile da düşünmüyorum açıkçası....Note 2'nin donanımı artık eskide kaldı, Note serisinden belki denk getirebilirsem Note 3'ün temiz ikinci elini düşünebilirim sanırım...

Casper al 5.5" olanını bak keyfine :)

Casper'in kamerası gerçekten kaliteli, Via5/6dan biliyorum kuzenimde vardı,ve arayüzü çok hafif,sade...Ya bu casper'ı alacağım yada E7'yi sanırım görünen o :) teşekkürler,hayırlı sahurlar ^_^

Edit;şunu da belirtmek isterim, zira bu cihazlardan birini kullanan post'u görürse fikirlerini paylaşsın lütfen biz de bilgilenelim :)

Casper almanıza karşıyım. E7 daha iyi olacaktır sizin için.

İlginiz için teşekkürler; bugün casper kullanan bir arkadaşla konuştum vasat olduğundan bahsetti,E7'deki takıldığım nokta ise yer yer donmalar olduğunu iddia etmesi turkcell çalışanının ama bilemiyorum ne kadar doğru;burada oyun incelemesi var telefonun donma yapacak bir cihaza benzemiyor ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zenfone 2'deki 3000 mAh batarya cidden güven vermedi mi ? Şaşırdım doğrusu size tavsiyem bir telefon alacaksanız onun yakın rakiplerine göz atın o fiyat aralığında en alınabilir hangisi ona bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoya bakarak sonuç değerlendirme kısmında Zenfone 2'ye alternatif olabilecek telefonları ve hangi tercihin daha iyi olduğunu anlayabilirsiniz.

Zenfone 2'deki 3000 mAh batarya cidden güven vermedi mi ? Şaşırdım doğrusu size tavsiyem bir telefon alacaksanız onun yakın rakiplerine göz atın o fiyat aralığında en alınabilir hangisi ona bakın.

Bu videoya bakarak sonuç değerlendirme kısmında Zenfone 2'ye alternatif olabilecek telefonları ve hangi tercihin daha iyi olduğunu anlayabilirsiniz.

Babama Ocak ayında benim araştırmalarımdan sonra zenfone 5 aldık; zira 6yı cebine sokamıyordu iş yerinde çalıştığından, zen 6'yı da bu yaz yani bu dönemler ben kendime almayı planlıyordum ama zen5'te çektiğimiz batarya sorunları gerçekten tüm güvenimi Asus'a karşı aldı götürdü; yoksa niyetim gerçekten ya Zen6 yada yeni çıkan modeli Zen2'yi kendime almaktı...3000Mah batarya devasa bir boyut ama işlemci yine uykuya geçmezse ve sıkıntılar devam ederse kuşkusuyla ben Samsung E7'ye yöneldim...Zira benim için minimum 5.5 inch ekran ve iyi bir batarya önemli; E7 kullanıcılarından birkaçıyla konuşma fırsatım oldu,ekran görüntülerini attılar ve 7 saat civarında bir ekran süresini tüm veriler açıkken alabiliyorlar; bu da açıkçası aradığım şey...Tek korkum E7'de zayıf işlemciden dolayı kasmaların olabileceği ama ikilemdeyim gerçekten :)
Önerilere gelirsek;çok mantıklı bir değerlendirme yapmışlar,zen2 adına yapılan bence en iyi değerlendirme olmuş Technopat ekibinin yaptığı değerlendirme; bu fiyat skalasında da aslında doğru tespitleri var fakat ben ekranını daha büyük bir cihaz istiyorum açıkçası,yoksa benim s4'ten farkı kalmayacak :))

Zenfone 2'den uzuk durun:
Fotoğrafa zoom yapın ve feleketi görün, balkon korkulukları resmen pastel boya ve fotoğrafın sol taraf komple gidik, flu sanki 2 mp.

Zenfone 2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı