W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #91 YZBruh dedi: Veri Dalvik ART önbellek ve Önbelleği temizleyin Genişletmek için tıkla... Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi? bitti Depolama bağlanamadı falan dedi.
YZBruh dedi: Veri Dalvik ART önbellek ve Önbelleği temizleyin Genişletmek için tıkla... Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi? bitti Depolama bağlanamadı falan dedi.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #92 waleran dedi: Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi? bitti Depolama bağlanamadı falan dedi. Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatın.
waleran dedi: Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi? bitti Depolama bağlanamadı falan dedi. Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatın.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #93 YZBruh dedi: Cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine döngü halinde samsung ekranında gelip gidiyor... Telefonu eski haline döndürsem yeter
YZBruh dedi: Cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yine döngü halinde samsung ekranında gelip gidiyor... Telefonu eski haline döndürsem yeter
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #94 @waleran romdaki tüm dosyaları arşiv olarak görüntüleyin. Ve hidden ve benzeri adlı bir dosya bulursanız silin. Ve tekrar ROM u yüklemeyi deneyin
@waleran romdaki tüm dosyaları arşiv olarak görüntüleyin. Ve hidden ve benzeri adlı bir dosya bulursanız silin. Ve tekrar ROM u yüklemeyi deneyin
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #95 YZBruh dedi: @waleran romdaki tüm dosyaları arşiv olarak görüntüleyin. Ve hidden ve benzeri adlı bir dosya bulursanız silin. Ve tekrar ROM u yüklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim?
YZBruh dedi: @waleran romdaki tüm dosyaları arşiv olarak görüntüleyin. Ve hidden ve benzeri adlı bir dosya bulursanız silin. Ve tekrar ROM u yüklemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #96 waleran dedi: Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın.
waleran dedi: Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın.
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #97 YZBruh dedi: Dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz? Hocam eski rom'u geri döndüremez miyim? Backupta bir şeyler var ama İnternal storage görmüyor pcden dosya atarken hata veriyor yani 0mb disk yok.
YZBruh dedi: Dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz? Hocam eski rom'u geri döndüremez miyim? Backupta bir şeyler var ama İnternal storage görmüyor pcden dosya atarken hata veriyor yani 0mb disk yok.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #98 waleran dedi: Anlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz? Hocam eski rom'u geri döndüremez miyim? Backupta bir şeyler var ama İnternal storage görmüyor pcden dosya atarken hata veriyor yani 0mb disk yok. Genişletmek için tıkla... Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorum
waleran dedi: Anlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz? Hocam eski rom'u geri döndüremez miyim? Backupta bir şeyler var ama İnternal storage görmüyor pcden dosya atarken hata veriyor yani 0mb disk yok. Genişletmek için tıkla... Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorum
W waleran Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 10 Eylül 2023 #99 YZBruh dedi: Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorum Genişletmek için tıkla... bunlar var hocam başka yok.
YZBruh dedi: Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorum Genişletmek için tıkla... bunlar var hocam başka yok.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Eylül 2023 #100 waleran dedi: Eki Görüntüle 1939419 Genişletmek için tıkla... Teker teker kontrol edin. hidden veya benzeri bir şey görürseniz silin @waleran arşiv olarak görüntüleyin
waleran dedi: Eki Görüntüle 1939419 Genişletmek için tıkla... Teker teker kontrol edin. hidden veya benzeri bir şey görürseniz silin @waleran arşiv olarak görüntüleyin