Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi?Veri Dalvik ART önbellek ve Önbelleği temizleyin
bitti
Depolama bağlanamadı falan dedi.
Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi?Veri Dalvik ART önbellek ve Önbelleği temizleyin
Cihazı yeniden başlatın.Temizledim fakat kırmızılarla hata verdi o normal değil mi?
bitti
Depolama bağlanamadı falan dedi.
Yine döngü halinde samsung ekranında gelip gidiyor...Cihazı yeniden başlatın.
Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim?@waleran romdaki tüm dosyaları arşiv olarak görüntüleyin. Ve hidden ve benzeri adlı bir dosya bulursanız silin. Ve tekrar ROM u yüklemeyi deneyin
Dediğimi yapın.Hocam internatel storage 0mb ve diğerleri de 0mb gösteriyor backup kısmında bir sürü şey var onlardan geri döndürebilir miyim?
Anlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz?Dediğimi yapın.
Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorumAnlamadım hocam indirdiğim stock romda ki zipten mi bahsediyorsunuz?
Hocam eski rom'u geri döndüremez miyim?
Backupta bir şeyler var ama
İnternal storage görmüyor pcden dosya atarken hata veriyor yani 0mb disk yok.
Ayıkladığınızda çıkan dosyalardan bahsediyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.